Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τελευταία ευκαιρία

Με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το επόμενο διήμερο το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πλαίσιο του 4ου ομίλου, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε(19:30) στην Ρωσία από την Ρούμπιν Καζάν και μοναδικός στόχος των "πράσινων" είναι η νίκη που θα τους κρατήσει "ζωντανούς" στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λέτο και Νίνη, που έμειναν στην Αθήνα, όπως και οι Σεϊταρίδης, Δημούτσος. Ο τεχνικός του "τριφυλιού" αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς και τον Σισέ στην κορυφή της "γραμμής κρούσης", ενώ κατά πάσα πιθανότητα πίσω και αριστερά από τον Γάλλο άσο θα παίξει ο Λουϊς Γκαρσία.

Από την πλευρά τους, οι Ρώσοι θα επιδιώξουν κατ΄αρχάς να μην ηττηθούν, προκειμένου αφενός να κρατήσουν το προβάδισμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ και αφετέρου -σε περίπτωση νίκης- να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενηθεί στην Κοπεγχάγη από την ομώνυμη ομάδα και είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Τότεναμ-Ιντερ και Βέρντερ Βρέμης-Τβέντε (1ος όμιλος), Μπενφίκα-Λιόν (2ος), Βαλένθια-Ρέιντζερς (3ος), Βασιλεία-Ρόμα (5ος), Ζίλινα-Μαρσέιγ (6ος), Μίλαν-Ρεάλ Μαδρίτης (7ος) και Σαχτάρ Ντόνετσκ-Αρσεναλ (8ος).


πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου