Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 6-1

Η Βαλένθια έκανε πλάκα απέναντι στην Μπούρσασπορ, την οποία και φιλοδώρησε με έξι γκολ, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο το εισιτήριο για τους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι Ισπανοί την τελευταία αγωνιστική θα προσπαθήσουν μέσα στο Ολντ Τράφορντ να πατήσουν στην κορυφή. Για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να επιβληθούν των Αγγλων με οποιοδήποτε σκορ, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερούν στη διαφορά τερμάτων.

Οι "νυχτερίδες" μέσα σε τέσσερα λεπτά "καθάρισαν" τη νίκη και χωρίς άγχος ξεκίνησαν να "βομβαρδίζουν" την εστία του Ιβάνκοφ. Στο 17' ο Μάτα με πέναλτι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 21' ο Σολδάδο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του.

Οι πανηγυρισμοί δεν πρόλαβαν να κοπάσουν και στο 30' ο Αντούριθ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Χοακίν έδωσε αέρα τεσσάρων τερμάτων στη Βαλένθια.

Το πόδι δεν έφυγε από το γκάζι ούτε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Σολδάδο να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι. Οι Τούρκοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν στο 69' με τον Μπατάλια, αλλά αυτό "ξύπνησε" τους παίκτες του Εμερι που έφτασαν στην επίτευξη και έκτου τέρματος με τον Ντομίνγκεζ στο 78'.
Διαιτητής: Μπρούνο Μιγκέλ (Πορτογαλία) 
Γήπεδο: "Μεστάγια"

Βαλένθια (Ουνάι Έμερι): Μογιά(23' Γκουαϊτά), Σαλτόρ, Μαντούρο, Αλμπέλδα, Χοακίν, Σολδάδο(71' Ίσκο), Μάτα, Αντούριθ(61' Ντομίνγκες), Ρικάρντο Κόστα, Τίνο Κόστα, ’λμπα 
Μπούρσασπορ (Ερτουγκρούλ Σαγκλάμ): Ιβάνκοφ, Βέντερσον(46' Αζίς), Ερντογκάν, Ινσούα, Γιλντιρίμ(84' Ονταμπάσι), Σεν, Σβένσον, Μπεχαντίρ, Κέσελι, Εργκίτς(59' Μπατάλα), Οζτούρκ 







πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου