Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ολυμπιακός- Πανιώνιος 5-0

Με κορυφαίο τον Μιραλάς που σημείωσε δύο γκολ και άξιους συμπαραστάτες τους Τοροσίδη, Πάντελιτς και Ριέρα ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 5-0 τον Πανιώνιο στο απόρθητο "Καραϊσκάκη" για την 9η αγωνιστική της Superleague.Το Exit Poll του "απόρθητου" φέτος "Καραϊσκάκη", έδειξε... Βελγική κυριαρχία. Ο Κέβιν Μιραλάς, για ακόμη ένα ματς, ήταν ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην ευρεία νίκη με 5-0 επί του Πανιωνίου για την 9η αγωνιστική της Superleague.
Ο Βέλγος σημείωσε δύο τέρματα, και ήταν ο,τι καλύτερο είχε να δείξει η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς απόντος του Αριέλ Ιμπαγάσα υπήρχε πρόβλημα στην οργάνωση. Επίσης, στα σημαντικά του αγώνα, ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος σε ένα ακόμη ματς αγωνίστηκε και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Με τη νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 21 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος που δεν έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά το ματς με την ΑΕΚ, παρέμεινε στους 7 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανής η απουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, καθώς Φετφατζίδης και Φουστέρ δεν βοήθησαν πολύ και η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε πρόβλημα στο να δημιουργήσει οργανωμένη επίθεση. Ο Μιραλάς πάντως για ακόμη μια φορά ξεχώρισε και με το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε έβαλε τους "ερυθρόλευκους" στην θέση του οδηγού.

Από την άλλη ο Πανιώνιος ήταν αρκετά διαβασμένος, είχε κλείσει τους χώρους στην μεσαία γραμμή και με αντεπιθέσεις προσπαθούσε να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ του Τοροσίδη στο ξεκίνημα, απέβαλε από τους "ερυθρόλευκους" το άγχος, ωστόσο και πάλι οι Πειραιώτες έδειξαν προβλήματα στην ανάπτηξη. Ο Μιραλάς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε να αλλάξει τα πλάνα του βγάζοντας τον Φουστέρ και για πρώτη φορά να δοκιμάσει δύο επιθετικούς (Πάντελιτς- Μιραλάς αρχικά και Πάντελιτς- Νέμεθ αργότερα).

Με την κίνηση αυτή ο Ολυμπιακός πρέσαρε ακόμη πιο ψηλά τους "κυανέρυθρους" και είχε ως αποτέλεσμα το τέταρτο γκολ με τον Πάντελιτς. Το "κερασάκι στην τούρτα" έβαλε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος νίκησε σε μια άτυπη κόντρα τον αδερφό του Σίτο. Ο Πανιώνιος παρά τις αλλαγές του Άκη Μάντζιου δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, εκτός από κάποιες αντεπιθέσεις όπως στο πρώτο μέρος που δεν είχαν αποτέλεσμα.

Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"

Διαιτητής/ Βοηθοί: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)/ Καρσιώτης (Κορίνθου), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ (61' λ.τρ. Μοδέστο), Τοροσίδης, Μοϊσές, Γ. Παπαδόπουλος, Φουστέρ (71' Πάντελιτς), Φετφατζίδης, Ριέρα, Μιραλάς (77' Νέμεθ).

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μάχο, Βαρό, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί (83' Κολοβός), Σάμαρης, Γουνδουλάκης (59' Χίκα), Ριέρα, Μπάλαμπαν (65' Κούκετς).

Κίτρινες κάρτες: Μοδέστο (70', Ολυμπιακός), Ριέρα (76', Ολυμπιακός)- Κουμορτζί (26, Πανιώνιος)

Σκόρερ: Μιραλάς (34', 68', Ολυμπιακός), Τοροσίδης (51', Ολυμπιακός), Πάντελιτς (78', Ολυμπιακός), Ριέρα (93', Ολυμπιακός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου