Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 3-0

Το "εισιτήριο" της για τους "16" του Τσάμπιονς Λίγκ σφράγισε η Τότεναμ που επικράτησε με 3-0 της Βέρντερ Βρέμης στο Λονδίνο. Τα "σπιρούνια" εκμεταλλεύτηκαν τις παρά πολλές απουσίες των Γερμανών οι οποίοι παρατάθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" με ενδεκάδα ανάγκης καθώς ο Σάαφ είχε μόνο 12 ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα ετοιμοπόλεμους.


Οι Λονδρέζοι μπήκαν αρκετά δυνατά στο ματς έχοντας σαν βασικό τους στόχο να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο και βέβαια να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη όσο πιο γρήγορα μπορούσαν και τα κατάφεραν. Μόλις στο 6ο λεπτό η Τότεναμ άνοιξε το σκορ. Ο Λένον έκανε μια από τις γνωστές επελάσεις του από τη δεξιά πλευρα, σεντραρε και ο Καμπούλ που ειχε προωθηθεί με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βίζε.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού η Βέρντερ προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του Γκόμεζ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μοντριτς διπλασίασε τα τέρματα των Αγγλων με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι ύστερα από κεφαλιά πάσα του Κράουτς.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Τότεναμ ήταν αυτή που και πάλι ξεκίνησε απειλητικά με τον Γκάρεθ Μπέιλ να αναδεικνύεται σε μοιραίο για τους Λονδρέζους. Ο διεθνής μπακ - χαφ είχε δοκάρι στο 50 σε απ ευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ το πέναλτι που εκτέλεσε στο 54ο λεπτό απέκρουσε ο Βίζε. Το πέναλτι το κέρδισε ο Μόντριτς σε ανατροπή του από τον Κρος.

Νωρίτερα στο 52 ο Κράουτς δεν μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το ένα μέτρο στο 77ο λεπτό ο Μπέιλ και πάλι από πλάγια θέση μόνος απέναντι στο Βίζε έστειλε την μπάλα άουτ και ένα λεπτό αργότερα ύστερα από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Βέρντερ, ο Κράουτς σκόραρε μετά από πάσα του Λένον και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το τελικό του παιχνιδιού.




Γήπεδο: "Γουάιτ Χαρτ Λέιν"
Διαιτητής: Ολεγκάριο Μπενκερένσα

Τότεναμ: Γκόμεζ, Χάτον,Γκαλάς, Καμπούλ, Ασού- Εκοτό, Τζένας (19' Παλάσιος), Μόντριτς, Μπέιλ (81' Κράνιτσαρ), Λένον, Παβλουτσένκο (58' Ντεφόε), Κράουτς
Βέρντερ Βρέμης: Βίζε, Φρίτς, Μερτεζάκερ, Πρέντλ, Σμίντ, Μπάργκφρεντε, Γιάνσεν(86' Πασάνεν), Κρός (55' Ονούρ Αγικ), Μαρίν, Χαντ (79' Τάι), Βάγκνερ








πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου