Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0

Το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής “βάφτηκε” κόκκινο! Ή καλύτερα, ο Κέβιν Μιραλάς πήρε μόνος του τη μπογιά και έκανε τη... δουλειά του, αφού ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον ΠΑΟΚ με τον Βέλγο επιθετικό να σκόραρει δύο φορές (38΄ και 72΄, το άλλο ο Ρόμενταλ στο 87΄) και να... επιταχύνει τις διαδικασίες ενεργοποίησης της οψιόν αφοράς του. Με δέκα παίκτες για μισή ώρα αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Ίβιτς (58΄) χάνοντας ουσιαστικά εκεί το ματς.
                Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά! Ο Κέβιν Μιραλάς με μια-δυο ενέργειες ξεσήκωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού και στο 38ο λεπτό απλά πλάσαρε τον Κρέσιτς. Πρωταγωνιστές είχε και ο ΠΑΟΚ αλλά αρνητικούς αφού ο Βιτόλο έκανε ουσιαστικά το μοναδικό λάθος παίκτη με τα “ασπρόμαυρα” ενώ και ο Ίβιτς δεν “κρατήθηκε” στο δεύτερο ημίχρονο στερώντας από τους συμπαίκτες του τις ελπίδες για ισοφάριση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 3-0
38΄, 72΄ Μιραλάς, 87΄ Ρόμενταλ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοντέστο (88΄ Γκαλίτσιος), Αβρ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Ντουντού, Γ. Παπαδόπουλος (46΄ Ποτουρίδης), Φετφατζίδης (66΄ Ρόμενταλ), Φουστέρ, Ριέρα, Μιραλάς

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Ζουέλα (68΄ Μπουσαϊντί), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης (74΄ Ελ Ζαρ), Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (76΄ Μουσλίμοβιτς)

Διαιτητής: Β. Παμπορίδης
Κίτρινες κάρτες: Ντουντού, Μοντέστο, Αβρ. Παπαδόπουλος – Ίβιτς, Γκαρσία
Κόκκινες: 58΄ Ίβιτς

1 σχόλιο: