Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 2-2

Μετά το 0-0 με τη Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης, η Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Άστον Βίλα στο "Βίλα Παρκ", στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Premier League. Οι "χωριάτες" προηγήθηκαν με τους Άσλεϊ Γιανγκ και Ολμπράιτον, ωστόσο οι "κόκκινοι διάβολοι" χάρη στα γκολ των Μακέντα και Βίντιτς κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Μπέρμιγχαμ, πόλη στην οποία έχουν να χάσουν κόντρα στη Βίλα από το 1995.

Η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον συνέχισε να παραμένει έτσι αήττητη στο πρωτάθλημα (6 ισοπαλίες σε 7 παιχνίδια μακριά από το "Ολντ Τράφορντ"). Παράλληλα και οι "χωριάτες" διατήρησαν το αήττητο στο γήπεδο τους.

Η Άστον Βίλα άνοιξε το σκορ στο 71ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άσλεϊ Γιανγκ. Ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών μετά από μαρκάρισμα του Γουέσ Μπράουν στον σκόρερ. Δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά μόνο τέσσερα λεπτά και η Βίλα διπλασίασε τα τέρματα της με προβολή του Όλμπραϊτον, μετά από σέντρα του Ντάουνιγνκ.

Η Γιουνάιτεντ μείωσε στο 81' με τον Μακέντα, ο οποίος μπήκε στο 73ο λεπτό στο γήπεδο στη θέση του Χερνάντεζ. Και τέσσερα λεπτά αργότερα οι "κόκκινοι διάβολοι" έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά του Νεμάνια Βίντιτς, ύστερα από ασίστ του Νάνι.


Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2
71' πεν. Α.Γιανγκ, 75' Όλμπραϊτον - 81, Μακέντα, 85' Βίντιτς
Α.Βίλα: Φρίντελ, Λ. Γιανγκ, Νταν, Κόλινς, Γουόνροκ, Ολμπράιτον (88’Λίχα), Χογκ, Μπάναν, Ντάουνινγκ, Α. Γιανγκ, Αγκμπολανχόρ (78' Ντελφουνέσο).
Μάντσεστερ Γ.: Φαν ντερ Σάαρ, Μπράουν, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Παρκ (86' Σμάλινγκ), Φλέτσερ, Κάρικ, Νάνι, Χερνάντεζ (73' Μακέντα), Μπερμπάτοφ (73' Ομπερτάν). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου