Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Εργοτέλης - ΑΕΛ 2-1

Ο Εργοτέλης πήρε μία νίκη-ανάσα επί της ΑΕΛ με 2-1 και σκαρφάλωσε μακριά από τις τελευταίες θέσεις. Τραγική η ΑΕΛ που έμεινε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο.Η ομάδα του Εργοτέλη πατούσε καλύτερα στα πόδια της και κατάφερε να ανοίξει το σκορ νωρίς νωρίς. Συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό, όταν ο Λεάλ με ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά και έκανε το δυνατό σουτ. Ο Αμπάρης δεν έδιωξε σωστά, με αποτέλεσμα ο Ρομάνο με κοντινή προβολή να ανοίξει το σκορ!Οι βυσσινί απάντησαν στο γκολ του Εργοτέλη στο 19ο λεπτό με τον Κανόμπιο, ο οποίος με εκπληκτική ατομική ενέργεια μέσα στην μεγάλη περιοχή ξεπέρασε δυο παίκτες και νίκησε τον Δασκαλάκη.Ότι δεν κατάφερε ο Λεάλ νωρίτερα το πέτυχε στο 26ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Συγκεκριμένα ο Ταλ έκανε ανόητο μαρκάρισμα πάνω στον Μπούντιμιρ μέσα στην μεγάλη περιοχή, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει πέναλτι και κόκκινη!
Ο Λεάλ από τα 11 βήματα έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ των Κρητικούς. Η φάση πάντως από την οποία ξεκίνησε το πέναλτι είναι οριακή...



Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Μπέτο (Ορφανός 76'), Ολίσε, Φραγκουλάκης (Βίσιο 90+), Ρομάνο, Λεάλ (Σαρρής 89'), Μπούντιμιρ.

ΑΕΛ (Παπακώστας): Αμπάρης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Βούζας (Βελάσκο, 27'), Ρομέου, Ιγκλέσιας (Μακίνουα 78'), Σίμιτς (Μπλάζεκ 45'), Κανόμπιο, Κουζέν.

Γκολ: Ρομάνο 8', Κανόμπιο 19', Λεάλ 26',

Κάρτες:  Κουζέν (κίτρινη, 12'), Ταλ (κόκκινη, 26΄), Μπούντιμιρ (κίτρινη, 30'), Ταυλαρίδης (κίτρινη, 30'), Ιγκλέσιας (κίτρινη, 31'), Μπέτο (κίτρινη, 39΄), Γιαλούσης (κίτρινη, 55'), Ολίσε (κίτρινη, 68'), Φραγκουλάκης (κίτρινη, 81'), Νταμπίζας (κίτρινη, 87'), Ρουμπάκης (κίτρινη, 90+), Δασκαλάκης (κίτρινη, 90+)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου