Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ-Α.Ε.Κ. 2-1

Η Καβάλα επικράτησε -όπως και πέρσι την ίδια μέρα- με το ίδιο σκορ (2-1) της ΑΕΚ. Οι "αργοναύτες" με τη δεύτερη σερί νίκη τους αναρριχήθηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League ξεπερνώντας τόσο την "Ένωση", όσο και τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό.
Πέμπτη ήττα για τον "δικέφαλο" σε έξι "εξόδους" από την Αθήνα και δεύτερη σερί με το ίδιο μάλιστα σκορ...

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους στην αρχή κάθε ημιχρόνου. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του α' μέρους άγγιξε το γκολ με τον Βουτσίτσεβιτς, ο οποίος τελικά σκόραρε στο 14'. Ο Ονουάτσι πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του β' σαρανταπεναλέπτου διπλασίασε τα γκολ του ΑΟΚ που έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει ακόμα περισσότερες φορές.

Η ΑΕΚ που από το 68' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω της αναγκαστικής αποχώρησης του Καφέ -και ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ήδη πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές που δικαιούταν- το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο 85' με τον Σκόκο...

ΚΑΒΑΛΑ (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (56' Σιόντης), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο, Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιέ, Ονουάτσι (90'+1' Αλεξάντροβιτς), Βουτσίτσεβιτς (76' Ντικρόκ)
Στον πάγκο: Βαγιέχο, Ναζλίδης, Θεοδωρέλλης, Γιάννου
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Λαγός, Νασούτι, Γιάχιτς, Πατσατζόγλου (46' Γκέντσογλου), Κάφες, Μάκος, Λεονάρντο (55' Λυμπερόπουλος), Μπερνς, Έντερ (46' Σκόκο), Μπλάνκο
Στον πάγκο: Αραμπατζής, Γκερέιρο, Καράμπελας, Αργυρίου







πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου