Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΤΣΕΛΣΙ-ΖΙΛΙΝΑ 2-1

Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά στο τέλος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ζίλινα, εις βάρος της οποίας επικράτησε με 2-1 για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου.
Οι "μπλε", πέτυχαν την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες και υποχρεώσαν την ομάδα από τη Σλοβακία στην πέμπτη της ήττα...

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι αν και ανέλαβαν από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σε μία αντεπίθεσή τους οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν. Ήταν το 19' όταν ο Μπέλο έπαιξε το ένα - δύο με τον Γιεζ, μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή των γηπεδούχων και πλάσαρε ψύχραιμα τον Τέρνμπουλ, ανοίγοντας το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα.

Μάλιστα στο 31' ο Μάιταν και ο Βλάνταβιτς λίγο έλειχε να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του Πάβελ Χάπαλ, όμως αυτή τη φορά ο Τέρνμπουλ δεν επέτρεψε να παραβιαστεί ξανά η εστία του.

Από την άλλη η πρωταθλήτρια Αγγλίας είχε δύο καλές στιγμές πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, όμως ο Μαλουντά στο 36' και ο Στάριτζ στο 40' δεν... σημάδεψαν σωστά.

Το γκολ που έψαχνε όσο τίποτα άλλο η Τσέλσι, η οποία προερχόταν από δύο ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ, ήρθε στο 51', όταν ο Στάριτζ από κοντά αξιοποήσε τη σέντρα του Καλού στο δεύτερο δοκάρι.

Οι "μπλε" πήραν μπροστά και ξεκίνησαν να πυροβολούν ανελέητα. Στο 56' ο Ραμίρες για ελάχιστα εκατοστά δεν χρίστηκε σκόρερ, ενώ άτυχοι στάθηκαν τόσο ο Ντρογκμπά στο 61' όσο και ο Φαν Αανχολτ στο 71', καθώς είδαν τη μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Ντουμπράβκα (σ. σ. ο οποίος έβαλε το... χεράκι του στη φάση του Ιβοριανού επιθετικού και δεν του επέτρεψε να σκοράρει)...

Στο 83' ήταν και πάλι η σειρά του Μαλουντά να χάσει μία ακόμα καλή ευκαιρία σουτάροντας μέσα από την περιοχή, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, όμως στο 86' ο Γάλλος πήρε την εκδίκησή του, όταν από το γέμισμα του Ανελκά και την κεφαλιά πάσα του Ντρογκμπά, με προβολή νίκησε τον Ντουμπράβκα και έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της Τσέλσι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κατοχή της μπάλας στο ματς του "Στάμφορντ Μπριτζ" ήταν 58%-42%, τα κόρνερ 12-1 και οι τελικές προσπάθειες για γκολ 31-6!

ΤΣΕΛΣΙ - ΖΙΛΙΝΑ 2-1
Γήπεδο: "Στάμφορντ Μπριτζ"
Διαιτητής: Ρόμπερτ Σόργκενχοφερ (Αυστρία)
Σκόρερ: 51' Στάριτζ, 86' Μαλουντά - 19' Μπέλο
Κίτρινες: 80' Ραμίρες
Κόκκινες: -
ΤΣΕΛΣΙ (Κάρλο Αντσελότι): Τέρνμπουλ, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες, Ντρογκμπά, Μαλουντά, Φερέιρα, Στάριτζ (74' Ανελκά), Φαν Αανχολτ, Μπρουμά, Καλκουτά (46' Καλού), ΜακΈχραν (90'+2' Μέλις)
ΖΙΛΙΝΑ (Πάβελ Χάπαλ): Ντουμπράβκα, Ανγκέλοβιτς, Πετσάλκα, Γκούλνταν, Μαϊτάν (85' Πόλιατσεκ), Γιεζ, Όραβετς (64' Σισέι), Πιάτσεκ, Μπέλο, Γκεργκελ, Βλάνταβιτς (90' Ρίλκε)






πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου