Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2-0

Αποδίδοντας για ακόμη μία φορά εξαιρετικό ομαδικό ποδόσφαιρο, η Μπορούσια επιβλήθηκε 2-0 του Αμβούργου στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Bundesliga.
Οι Βεστφαλοί πανηγύρισαν την 3η συνεχόμενη νίκη τους, συμπληρώνοντας παράλληλα 11 ματς αήττητοι και ξέφυγαν προσωρινά 7 βαθμούς από τους διώκτες τους.
Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν μεν την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσαν να τη μετουσιώσουν σε γκολ, στην επανάληψη ήταν εξαιρετικοί και «καθάρισαν» με... συνοπτικές διαδικασίες το ματς. Ο Καγκάβα στο 49’ και ο Μπάριος στο 70’ πέτυχαν τα γκολ της Μπορούσια, ολοκληρώνοντας δύο εξαιρετικές ομαδικές προσπάθειες των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ, οι οποίοι στο φινάλε θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα σε κάποιες «φαρμακερές» αντεπιθέσεις που έβγαλαν.

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα, η Μάιντς ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από δύο απανωτές ήττες, ώστε να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή, υποδεχόμενη το Ανόβερο στο «Μπρούχβεγκ», ενώ η αντίπαλος του Αρη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, Λεβερκούζεν, που ακολουθεί στη βαθμολογία, φιλοξενείται από τη Ζανκτ Πάουλι στο «Μίλερντορ».

Στο «Βέζερσταντιον» της... παραπαίουσας εσχάτως Βέρντερ δοκιμάζεται η Άιντραχτ του «καυτού» Φάνη Γκέκα, εκτός έδρας αποστολές έχουν επίσης Σάλκε και Στουτγάρδη κόντρα στις Βόλφσμπουργκ και Καϊζερσλάουτερν αντίστοιχα, ενώ το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνει η αναμέτρηση της Κολωνίας με την Γκλάντμπαχ στο «Ράιν Ενεργκί».

Την Κυριακή, η Μπάγερν υποδέχεται τη Νυρεμβέργη στο βαυαρικό ντέρμπι στην «Αλιάντς Αρίνα», ενώ λίγη ώρα νωρίτερα η Χόφενχαϊμ παίζει με τη «συγκάτοικό» της στην 5η θέση, Φράιμπουργκ στη «Ράιν Νέκαρ Αρίνα».

Ντόρτμουντ – Αμβούργο 2-0
49’ Καγκάβα, 70’ Μπάριος
Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ – Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ – Μπέντερ, Σαχίν – Γκέτσε (85’ Ντέντε), Καγκάβα (78’ Λεβαντόφσκι), Γκρόσκροϊτς (71’ Μπλαστσικόφσκι) – Μπάριος.
Αμβούργο: Ντρόμπνι – Ντεμέλ (80’ Μπέσιτς), Βέστερμαν, Ματάισεν, Ζε Ρομπέρτο – Γιάρολιμ – Κάτσαρ (34’ Ρινκόν, 65’ Σον), Τροχόφσκι – Πιτρόιπα, Γκερέρο – Πέτριτς.



πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου