Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 10-9

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο στο συγκλονιστικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής. Ένταση στο τέλος του αγώνα.Στο τέλος μίλησε ο Κρητικός! Ο Μανώλης Μυλωνάκης σημείωσε το νικητήριο γκολ για τον Ολυμπιακό στο συγκλονιστικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Ο Μυλωνάκης χάλασε ουσιαστικά και την τελευταία επίθεση των "κυανέρυθρων", κλέβοντας τη μπάλα από τον Ανδρέα Μιράλη. Ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας έκανε το τελευταίο σουτ, ο Βαγγέλης Δελακάς επενέβη και σταμάτησε την επίθεση.
Ο Μιράλης ζήτησε στη συνέχεια φάουλ, προκαλώντας την αδικαιολόγητη αντίδραση του Αντώνη Βλοντάκη που κινήθηκε απειλητικά εναντίον του μετά το τέλος του αγώνα. Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων (ο Μάκης Βολτυράκης έριξε στο νερό τον Μιράλη) το επεισόδιο έληξε εκεί.
Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο Μιράλης εξήγησε "νόμιζα ότι ήταν πέναλτι και αποβολή του ίδιου παίκτη. Το λάθος ήταν δικό μου, δεν γνωρίζω τι γίνεται πίσω από την πλάτη μου. Λύθηκε η παρεξήγηση".
Νωρίτερα, ο Βλοντάκης είχε δηλώσει "όταν δεν σέβεσαι κάτι, δεν θα σε σεβαστεί και αυτό. Παίζω αρκετά χρόνια και στεναχωριέμαι να βλέπω την αντίδραση ορισμένων νέων παιδιών που τώρα κάνουν ένα βήμα στην καριέρα τους. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανένας να με παρεξηγήσει. Το πόλο είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες δεν χρειάζεται να μιλάνε τόσο πολύ κατά τη διάρκεια του αγώνα".
Πέρα από όλα αυτά οι θεατές παρακολούθησαν ένα πραγματικό ντέρμπι. Ο Πανιώνιος δεν πέρασε μπροστά στο σκορ, αλλά δεν άφησε και τον Ολυμπιακό να ξεφύγει με περισσότερα από τρία γκολ (8-5 με τέρμα του Χρήστου Αφρουδάκη στον παίκτη παραπάνω).
Έξι λεπτά και εννέα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα ο Μιράλης ισοφάρισε τον αγώνα (8-8). Ο Μυλωνάκης σημείωσε το 9ο γκολ με τον τερματοφύλακα Χρήστο Φλώρο (σ.σ. αγωνίστηκε στη θέση του τραυματία Νίκου Δεληγιάννη) να σταματάει τον Γιάννη Μπεριστιάνο. Στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Μυλωνάκης σημείωσε το νικητήριο, όπως αποδείχθηκε, γκολ.


Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-3, 3-2, 2-3.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημειώσαν οι:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάτερος): Αφρουδάκης 3, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 2,  Κολόμβος, Κομάντινα, Ντόσκας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βολτυράκης): Μιράλης 3, Μπεριστιάνος 2, Μάζης, Μουρίκης, Καπότσης,
Κοκκινάκης.




πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου