Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη: 1-2

H ομάδα της Ξάνθης πήρε μια σπουδαία νίκη στην έδρα του Αστέρα της Τρίπολης με 2-1, σε ένα ματς όπου και οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες.
Ο Αστέρας δεν λέει να κάνει νίκη στην έδρα του, αφού και στο ματς της Κυριακής έχασε από την Ξάνθη αυτή τη φορά με 2-1, αν και προηγήθηκε στο σκορ!
Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, όταν και οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 14' με τον Μπαστία. Ο Κατόνγκο έφερε το ματς στα ίσα στο 32ο λεπτό, κόντρα στην ροή του αγώνα.
Ο Μπαστία έκανε ολέθριο λάθος στο 40' και ανέτρεψε τον Μαρσελίνιο, με τον Κιντάνα από τα 11 βήματα να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα της Ξάνθης.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες να μένουν με δέκα ποδοσφαιριστές και τον Αστέρα να μένει χωρίς νίκη στην έδρα του φέτος. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά, όμως οι σέντρες μέσα στην περιοχή ήταν βούτυρο στο ψωμί για τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο.

Γήπεδο:
 Τρίπολης
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Ποντίκης (Πρέβεζας)
4ος: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Ενδεκάδες
 Αστέρας (Βλάχος): Ντεγκρά, Ορόθκο, Ουριμπάρι, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Καρέρα (Φορτούνης 45'), Μπαστία, Λαδάκης, Ροτζέριο (Φυτανίδης 60'), Αράς, Μπακατσέας (Φράνκου 63'). 

Ξάνθη (Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Αντεφέμι, Φλίσκας, Κωστούλας, Μπόατενγκ (Μπέρτος 70'), Βασιλακάκης(Μαρσελίνιο 33'), Τζάγκι, Κιντάνα, Κομεσίδης, Κατόνγκο, Σουάνης (Στρμπά 57').

Σκόρερ: Μπαστία 14' -  Κατόνγκο 32', Κιντάνα 41' (πεν).

Κάρτες: Μπόατενγκ (κίτρινη, 19'), Αργυρόπουλος (κίτρινη 31'), Τζάγκι (κίτρινη 34') Ορόθκο (κίτρινη 36'), Πουλίδο (κίτρινη 38'), Αργυρόπουλος (2η κίτρινη/κόκκινη 55'), Τζάγκι (2η κίτρινη/κόκκινη 55'), Κομεσίδης (κίτρινη 80'),.



πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου