Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1

Ατρόμητος και Εργοτέλης έμειναν ισόπαλοι στο 1-1, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 7' με τον Σαγκανόφσκι και οι Κρητικοί απάντησαν στο 65' με τον Λεάλ, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Μελισσά προς τον Μιχαηλίδη. Δοκάρι στο 84' ο Εργοτέλης με τον Μπούντιμιρ.

Ο Ατρόμητος έκανε πολύ καλύτερο πρώτο μισάωρο και είχε σε μεγάλα κέφια τον Ανρί Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος άλλαζε διαρκώς πλευρές και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την άμυνα των Κρητικών, που πελαγοδρομούσε. Το γρήγορο γκολ του Σαγκανόφσκι (7’) μετά από φάση διαρκείας ήταν ό,τι έπρεπε για τους Περιστεριώτες, που πλησίασαν στο 2-0 σε άλλες δύο τρεις περιπτώσεις, πάντα από ενέργειες του Καμαρά.

Οι Κρητικοί αντίθετα είχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών και οι Λεάλ και Μπούντιμιρ ήταν αποκομμένοι. Περισσότερο με μακρινά σουτ του Ολίσε φάνηκε ο Εργοτέλης απειλητικός και ο Μιχαηλίδης χρειάστηκε να επέμβει λίγες φορές, όπως στη φάση του 29’, που είπε όχι στο δυνατό σουτ του Νιγηριανού μέσου. Δίκαια το ημίχρονο έληξε με προηγούμενο τον Ατρόμητο στο 1-0.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος επιχείρησε να δώσει πιο αργό τέμπο στο ματς, αφού τον ευνοούσε και το 1-0, ενώ ο Εργοτέλης δε φαινόταν ικανός να κάνει κάτι για να απειλήσει. Επειδή όμως το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, ο Μελισσάς αποφάσισε να δώσει την καθοριστική ασίστ στον... Λεάλ και ο Ουρουγουανός ισοφάρισε, στο 65’, με το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του. Εξέλιξη που άλλαξε την εικόνα του αγώνα, αφού ο Ατρόμητος έπρεπε να βγει πάλι επιθετικά για να ψάξει το γκολ, όμως δόθηκε η ευκαιρία και στον Εργοτέλη να απειλήσει, αφού προέκυψαν αρκετοί χώροι.

Ετσι λοιπόν ο Ατρόμητος πλησίασε στο 68’ στο 2-1 με τον Σφακιανάκη ενώ ο Εργοτέλης απάντησε στο 71’ με τον Μπούντιμιρ. Ο Μελισσάς προσπάθησε να εξιλεωθεί για το λάθος του στο 76’, απείλησε με κεφαλιά, ενώ για τους γηπεδούχους μόνιμη απειλή ήταν ο Καμαρά, αλλά ο Σενεγαλέζος δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Οι αλλαγές του Δώνη δεν απέδωσαν και ο Εργοτέλης στο 84’ πλησίασε στο 1-2, με τη βολίδα του Μπούντιμιρ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι! Το 1-1 δεν άλλαξε...


Ατρόμητος – Εργοτέλης 1-1
7’ Σαγκανόφσκι / 65’ Λεάλ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Μελισσάς (87’ Καραγκούνης), Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Τάτος (62’ Φαβάλι), Σαγκανόφσκι (70’ Περόνε), Καμαρά.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Ολίσε, Μπέτο, Ρομάνο (85’ Σαρρής), Φραγκουλάκης, Λεάλ (88’ Χρυσοφάκης), Μπούντιμιρ (90’ Ορφανός).

Διαιτητής: Τριτσώνης
Κίτρινες κάρτες: Μελισσάς, Σφακιανάκης / Ρομάνο



πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου