Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΞΑΝΘΗ 1-1

Η Κέρκυρα επέστρεψε στο “σπίτι” της, αλλά δεν αποζημίωσε τον κόσμο της, που γέμισε το ΕΑΚ. Λίγο το άγχος και η πίεση του κόσμου, λίγο η Ξάνθη που προσπαθεί να ανακάμψει και οι δύο ομάδες τελικά έμειναν στο 1-1 με τα δύο γκολ να επιτυγχάνονται στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Εορταστική η ατμόσφαιρα στο ΕΑΚ, εξαιτίας της επιστροφής της Κέρκυρας στη φυσική της έδρα και όλοι περίμεναν και μέσα στο γήπεδο να συμβεί αυτό που προέτρεπε η τεραστίων διαστάσεων πινακίδα της Σούπερ Λιγκ: “Καλό παιχνίδι”!

Το ματς, λοιπόν, μπορεί να μην ήταν από τα πιο ποιοτικά που έχουμε παρακολουθήσει, αλλά είχε ένα πάρα πολύ καλό ρυθμό, με την Ξάνθη να έχει από την αρχή κιόλας ανεβάσει τις γραμμές της πολύ ψηλά πιέζοντας την άμυνα των γηπεδούχων.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, μάλιστα, είχαν τις ευκαιρίες τους να προηγηθούν, αλλά είτε δεν ολοκλήρωναν τις προσπάθειες τους είτε έπεφταν πάνω στον Κωνσταντόπουλο. Πάντως, το πρώτο ημίχρονο τους ανήκε. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό δίλεπτο (27΄-29΄) όπου θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει αυτοί τελικά το σκορ, αλλά ο Τσίγκας δεν ήταν... εύστοχος σε αντίθεση με τον Μακρή, αλλά το δικό του γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η κατάσταση ισορρόπησε, η Κέρκυρα κατάφερε να κερδίσει το κέντρο και να έχει την κατοχή της μπάλας με τους “ακρίτες” να την... ψάχνουν με αντεπιθέσεις. Ο ρυθμός και η ποιότητα, όμως, έπεφταν με επικίνδυνους ρυθμούς.

Φάση δεν δημιουργήθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο και όλα έδειχναν πως το 0-0 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Όμως με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, το παιχνίδι τελείωσε με συγκινήσεις που απουσίαζαν από όλη την υπόλοιπη διάρκεια του.

Στο 92΄ ο Βασιλακάκης δικαιώθηκε για την πολύ καλή εμφάνιση του και πέτυχε το γκολ που θεωρητικά έδινε τη νίκη στην ομάδα του, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Μαϊστόροβιτς με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσια.



ΚΕΡΚΥΡΑ – ΞΑΝΘΗ 1-1
94΄ Μαϊστόροβιτς – 92΄ Πόι

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Κοντοδήμος, Στολτίδης, Μακρής, Φλαβίνιο, Επστάιν, Καλαντζής, Τσίγκας

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Κωστούλας, Βάλλας, Γκλέισον (60΄ Μπέρτος), Αντεφέμι, Φλίσκας, Κιντάνα (56΄ Κατόνγκο), Βασιλακάκης, Πόι, Σουάνης (76΄ Έλλινγκτον)

Διαιτητής: Χ. Μήτσιος
Κίτρινες κάρτες: Επστάιν, Καλαντζής – Αντεφέμι, Βάλλας
Κόκκινες: -



πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου