Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ- Ολυμπιακός 1-0

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου κυριάρχησε στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός που πατούσε λίγο καλύτερα στο γήπεδο, έχασε ευκαιρία με τον Μιραλάς, πέναλτι με τον Ντουντού (τρίτο για φέτος) και ο Μπλάνκο στο 90' έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής.
Η μπίλια έκατσε στα "κιτρινόμαυρα". Η ΑΕΚ με γκολ του Μπλάνκο στο 90', πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους οκτώ βαθμούς, βάζοντας νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.
Για ακόμη μια φορά στο ΟΑΚΑ ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου έκανε την εμφάνισή του. Ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε δύο πολύ σπουδαίες ευκαιρίες με τον Μιραλάς και με το πέναλτι του Ντουντού να ανοίξει το σκορ, αλλά τελικά η ΑΕΚ ήταν αυτή που "έκλεψε" τη νίκη.
Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ήταν μέτρια, ωστόσο αξιοποίησε την ευκαιρία που της δόθηκε, αφήνοντας ευχαριστημένους τους φιλάθλους, όχι από το θέαμα, αλλά από τη νίκη σε ένα ντέρμπι.
Από την άλλη ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει να κάνει πολύ δουλειά και όχι στην τακτική της ομάδας, αλλά στα χτυπήματα των πέναλτι. Ο Ντουντού έγινε ο τρίτος φέτος, μετά τους Ριέρα και Ιμπαγάσα που δεν ευστοχούν από τα 11 βήματα, κάτι φυσικά που προβληματίζει τους Πειραιώτες.

Γήπεδο:
 ΟΑΚΑ 

Διαιτητής/ Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)/ Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τάτσης (Πιερίας)

AΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Μάκος (79' Γκερέιρο), Γκέντσογλου, Σκόκο (71' Ντιόπ), Λεονάρντο, Μπερνς (58' Μπλάνκο), Λυμπερόπουλος.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μοδέστο, Μοϊσές, Ντουντού, Ριέρα (23' λτρ. Ιμπαγάσα), Ρόμενταλ (86' Φετφατζίδης), Φουστέρ (46' Πάντελιτς), Μιραλάς.

Κίτρινες κάρτες: Καράμπελας (13', ΑΕΚ), Λεονάρντο (56', ΑΕΚ), Ντιόπ (76', ΑΕΚ)- Ουρτάδο (32', Ολυμπιακός), Μοδέστο (37', Ολυμπιακός)

Σκόρερ: Μπλάνκο (90', ΑΕΚ)





πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου