Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Πανσερραϊκός – Άρης 1-0

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον Πανσερραϊκό, μετά την παρένθεση στην Ξάνθη, την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα των Σερρών χρειάστηκε δυο μέρες για να κάμψει την αντίσταση του Άρη, αλλά τελικά κέρδισε με 1-0, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε Σάββατο και τελειώσει Κυριακή.

ο καταπληκτικό γκολ του Σουμπίνιο στο 40ο λεπτό ήταν υπεραρκετό για να ξεκολλήσει την ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Προβληματισμός στον Άρη για το νέο άσχημο αποτέλεσμα με ομάδα κατώτερης δυναμικότητας από τους «κίτρινους», αλλά και για το γεγονός ότι οι παίκτες του Κούπερ δεν μπορούν με τίποτα να σκοράρουν!


Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, καθώς ξεκίνησε το ματς με τους Ρουίς, Πορτίγια και Χαβίτο, έναντι των Κάλβο, Κόκε και Φατί. Ο Αργεντινός ήθελε να δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας του, αλλά αυτό δεν φάνηκε.
Μάλιστα στο 63ο λεπτό ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ, όταν ο Σουμπίνιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Σηφάκη, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι του διεθνή τερματοφύλακα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χτυπούν στις αντεπιθέσεις και έξι λεπτά αργότερα είχαν ακόμα ένα καλό σουτ με τον Λεοζίνιο, το οποίο μπλόκαρε ο Σηφάκης. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι ο Άρης είχε την κατοχή, αλλά η ομάδα των Σερρών ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι.

Το παιχνίδι τελείωσε με πολύ ένταση όταν ο Νίκος Ζαλίκας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κλώτσησε την μπάλα σε φάουλ που είχε κερδίσει ο Άρης. Ο Μίτσελ τον χτύπησε με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δυο.


Πανσερραϊκός – Άρης 1-0
40’ Σουμπίνιο

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παπάζογλου, Άμο, Μαβένε, Κάστρο, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο (90’ Αμπουμπακαρί), Μπέλιτς, Γεωργιάδης (92’ Τάντιτς), Νταλέ
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Οριόλ, Λαζαρίδης, Μίσελ, Νέτο, Ναφτί, Φατί (53’ Πορτίγια), Κάλβο (53’ Χαβίτο), Κόκε (53’ Ρουίς), Τσέζαρεκ
Κόκκινη: Μίτσελ
Κίτρινες: Μαβένε, Κάστρο, Παπάζογλου, Ράντμαν – Βανγκελί, Ναφτί, Οριόλ






πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου