Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1-0 (διακοπή στο 53΄ λόγω ομίχλης)

Η ομίχλη χάλασε τα σχέδια σε Πανσερραϊκό και Άρη και στο 53ο λεπτό η ορατότητα ήταν... μηδέν με αποτέλεσμα ο Τριτσώνης να πάρει την απόφαση να διακόψει το ματς. Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Κυριακή ίδια ώρα (17:15) εκτός κι αν αποφασίσει κάτι άλλο η Superleague. Με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την νίκη για να αποδείξουν πως δεν είναι τυχαία τα τελευταία θετικά αποτελέσματα τους, το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και έδινε την εντύπωση ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να μπει το γκολ!
Η πρώτη φάση σημειώθηκε από τους γηπεδούχους με τον Νταλέ να βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση αλλά δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελε καθώς βρισκόταν από πλάγια θέση!

Η απάντηση του Άρη ήρθε έξι λεπτά αργότερα με την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μίσελ, η οποία αν και στην αρχή αιφνιδίασε τον Ράντμαν στην συνέχεια όμως κατάφερε να διώξει με γροθιές.

Ο ρυθμός είχε πέσει κατακόρυφα και παρακολουθούσαμε στην συνέχεια ένα άχρωμο παιχνίδι, και με τις ευκαιρίες να μετριούνται στο...ένα χέρι.
Ακολούθησε όμως μια αστραπιαία ενέργεια του Φατί που γύρισε με το κεφάλι του αδειάζοντας τους αμυντικούς του Πανσερραϊκού έβγαλε κάθετη πάσα στον Τσέζαρεκ με τον Κροάτη όμως να μην μετουσιώνει την ευκαιρία αυτή σε γκολ.

Το παιχνίδι πήρε ξανά φωτιά, με τους Σερραίους να ανεβάζουν ξανά την απόδοσή τους και αν το σουτ του Λεοζίνιο στο 37’ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λεοζίνιο, δεν συνέβη το ίδιο τρία λεπτά αργότερα!

Ίσως το γκολ της αγωνιστικής! Κεραυνός του Σουμπίνιο, ο οποίος σούταρε με το δεξί από μακρινή απόσταση με την μπάλα να παίρνει περίεργα φάλτσα, να χτυπάει στο οριζόντιο και να καταλήγει στα δίχτυα!


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παπάζογλου, Άμο, Μαβένε, Κάστρο, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Μπέλιτς, Γεωργιάδης, Νταλέ

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Οριόλ, Λαζαρίδης, Μίσελ, Νέτο, Ναφτί, Φατί, Κάλβο, Κόκε, Τσέζαρεκ

Διαιτητής: Σ.Τριτσώνης

Κίτρινες Κάρτες: Κάστρο, Παπάζογλου-Οριόλ




πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου