Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

Σαράντα πέντε λεπτά ήταν αρκετά για τον Ολυμπιακό ώστε να βγάλει το... περίστροφο και να ρίξει δύο μπαλοθιές στην Κρήτη! Με τα γκολ των Πάντελιτς και Φουστέρ οι Πειραιώτες κέρδισαν 2-0 τον Εργοτέλη, πήραν το τρίποντο και ξέφυγαν τρεις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό! Την παράσταση έκλεψε, ξανά, ο Καραγεωργίου που ζήτησε από τους παίκτες του να φύγουν από το γήπεδο, ενώ πρώτη φορά του... ξανασυνέβη και... αποβλήθηκε!

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και θέλησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ώστε να διώξει το άγχος των... 45’ και να κάνει το πρώτο βήμα για τη νίκη! Οι «ερυθρόλευκοι» με σύστημα 4-4-2 και τον Πάντελιτς και Ρόμενταλ στο αρχικό σχήμα πίεσαν και κυνήγησαν το γκολ!

Από την άλλη, στον Εργοτέλη γνώριζαν ότι τα 45’ που τους χώριζαν από τουλάχιστον ένα βαθμό, δεν ήταν πολύς χρόνος, μιας και θα πέρναγε ένα χρονικό διάστημα προκειμένου οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να μπουν στον ρυθμό του αγώνα!

Στο 49’ μάλιστα οι Πειραιώτες έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξει τον σκορ! Υστερα από σέντρα ο Σασιασβίλι αντί για να διώξει έστρωσε ουσιαστικά στον Πάντελιτς, αλλά αυτός με κεφαλιά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από την μικρή περιοχή, καθώς μίλησε η κλάση του Δασκαλάκη που έσωσε τους γηπεδούχους!

Στο 70’ ο Νίκος Καραγεωργίου έκανε την πρώτη του αλλαγή! Μία κίνηση... που προκάλεσε... γέλιο, μιας και ουσιαστικά οι δυο ομάδες είχαν παίξει μόλις... 25 λεπτά!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, είχαν... κατασκηνώσει στην εστία του Σηφάκη! Ολος ο Εργοτέλης είχε γυρίσει πίσω και προσπαθούσε μαζικά να αμυνθεί και όσο η ώρα περνούσε οι «ερυθρόλευκοι», προσπαθούσαν να πιέσουν περισσότερο, χωρίς, όμως, να γίνουν απειλητικοί, μιας και δεν υπήρχαν κλασικές ευκαιρίες.
Στο 78’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δύο συνεχόμενα κόρνερ στο δεύτερο που εκτέλεσαν πλασαριστά ο Ριέρα έβγαλε τη σέντρα, ο Δασκαλάκης, παρά το γεγονός ότι η μπάλα ήταν στην μικρή περιοχή δεν καθάρισε την φάση και ο Πάντελιτς με κεφαλιά έκανε το 0-1!
Στην συνέχεια, ο Νίκος Καραγεωργίου... έκλεψε, όπως ξέρει πολύ καλά, την παράσταση! Φώναξε τους παίκτες του και επειδή διαμαρτυρόταν (ορθά) για τα δύο... ανάποδα κόρνερ που έδωσε ο Γιάχος, τους ζήτησε να... φύγουν από το γήπεδο! Τελικά, ο μόνος που έφυγε ήταν αυτός, καθώς τον απέβαλε ο διαιτητής!

Στις καθυστερήσεις ο Φουστέρ με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα! Μετά την λήξη του αγώνα έντονα ήταν τα παράπονα του Εργοτέλη για την διαιτησία του Γιάχου, καθώς στην φάση του πρώτου γκολ διαμαρτύρονται ότι έδωσε δύο ανύπαρκτα κόρνερ στον Ολυμπιακό.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2
78' Πάντελιτς, 94' Φουστέρ

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Μπέτο (84’ Καρέλης), Σαρρής, Ορφανός, Φραγκουλάκης, Λεάλ (70’ Ρομάνο), Μπούντιμιρ.
Ολυμπιακός: Πάρντο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ντουντού, Μοϊσές, Ριέρα, Ρόμενταλ (92’ Γκαλίτσιος), Μιραλάς (90’ Μήτρογλου), Πάντελιτς (88’ Φουστέρ).




πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου