Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΟΣΕΡ-ΜΙΛΑΝ 0-2

Η Μίλαν επιβλήθηκε της Οσέρ με 2-0 και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αντίθετα οι Γάλλοι έμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον κυνηγάνε μόνο τη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ.


Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από την αρχή να πάρουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι και πίεσαν για να ανοίξουν το σκορ. Αντίθετα η Μίλαν δεν έδειχνε ικανή να μπορέσει να κάνει το διπλό, προβληματίζοντας με την απόδοση της στο πρώτο μέρος. Η κλάση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς μίλησε για ακόμα μία φορά. Ο Σουηδός με βολέ έξω από την περιοχή στο 64' δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ και με αυτόν τον τρόπο έβαλε τους "ροσονέρι" οδηγούς στο σκορ.

Η Οσέρ, όπως συνηθίζει τη φετινή σεζόν, μετά τη συμπλήρωση της μίας ώρας αγώνα άρχισε να "πέφτει" αγωνιστικά. Ετσι μοιραία ήρθε και το δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους. Ο Ροναλντίνιο, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ,με έξοχο πλασέ έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στη δεξιά γωνία της εστίας του Σορέν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)

ΟΣΕΡ (Ζαν Φερναντές) : Σορέν, Ενγκμπάρ (59' Σαφνί), Κουλιμπαλί, Γκρίχτινγκ, Ντούντκα, Ολίετς, Πεντρετί, Ντινγκά, Μπίρσα, Σαμαριτάνο (66' Κέρσια), Κοντού (82' Τραορέ).
ΜΙΛΑΝ (Μάσιμο Αλέγκρι) : Αμπιάτι, Αμπατε, Τζαμπρότα, Τιάγκο Σίλβα, Νέστα, Γκατούζο (90' Στράσερ), Αμπροσίνι, Φλαμινί, Ζέεντορφ, Ρομπίνιο, Ιμπραΐμοβιτς (85' Ροναλντίνιο).






πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου