Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

Έχει βαλθεί να βγάλει τα σπασμένα των προηγούμενων χρόνων. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει ξυπνήσει για τα καλά και με την βοήθεια του Τζιμπρίλ παίρνει από το χέρι και οδηγεί τον Παναθηναϊκό. Με δικό του γκολ στο Περιστέρι το τριφύλλι επικράτησε 1-0 της ομάδας του Γιώργου Δώνη και απέφυγε την παγίδα της 9ης αγωνιστικής. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό μειώθηκε και πάλι στον πόντο... Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε τον Ατρόμητο με μοναδικό προωθημένο τον Καμαρά, τον Σαγκανόφσκι αριστερά, τον Μπρίτο δεξιά και τον Τάτο σε ελεύθερο ρόλο. Από την πλευρά του ο Νιόπλιας κράτησε τον Κατσουράνη στα στόπερ, τον Χριστοδουλόπουλο πίσω από τον Σισέ και στα φτερά Γκαρσία-Γκοβού που εναλλάσσονταν στα άκρα.
Δεν γνωρίζουμε ποιό ήταν ακριβώς το σχέδιο του προπονητή των Πρασίνων, αλλά όποιο και να ήταν δεν το μάθαμε ποτέ, ούτε μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη. Παίκτες με κοιμισμένη διάθεση, έχασαν την κυκλοφορία της μπάλας από τον Τάτο και τον Σφακιανάκη. Ο Σισέ που από την αρχή της σεζόν ψάχνει με το μικροσκόπιο μία καλή μπαλιά, αναγκάστηκε να παίξει για 1-2 φάσεις δεξί χαφ μπας και δει άσπρη μέρα. Ο Γκοβού και πάλι, αλλού πάταγε και αλλού βρισκόταν και έτσι οι παίκτες του Γιώργου Δώνη κάνοντας τα απαραίτητα κρατούσαν πανεύκολα το μηδέν. Ο τεχνικός των γηπεδούχων έχασε με τράβηγμα στο 20΄ τον Βινιάλ.

Ο Σισέ βρήκε στην αρχή της επανάληψης τις πάσες που του έλειπαν και απείλησε τον Μιχαηλίδη, όμως ο Γάλλος έχασε φάσεις που δεν μας έχει συνηθίσει. Ο Νιόπλιας αναγκάστηκε να βγάλει τον Σπυρόπουλο που έμεινε από μέση και η αλλαγή με τον Μαρίνο ωφέλησε. Ο νεαρός μπακ-χαφ ζωντάνεψε την επιθετική λειτουργία των Πρασίνων.

Ο Νιόπλιας πέρασε στον αγώνα και τον Καραγκούνη, στην θέση του εκ νέου απόντα Γκοβού, δίνοντας οδηγία στον Χριστοδουλόπουλο να μείνει αριστερά, αλλά να βοηθά και τον Σισέ. Και πράγματι στο 70΄ ο Λάζαρος συνέκλινε και σκόραρε. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Δώνηε που δεν είχε λόγο να ρισκάρει συνέχισε με ένα επιθετικό με τον Περόνε στην θέση του Καμαρά.


Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1
(70΄ Χριστοδουλόπουλος)

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Βινιάλ (20΄ Μελισσάς), Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Τάτος (77΄ Καραλής), Καμαρά (69΄ Περόνε), Σαγκανόφσκι.
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Κατσουράνης, Καντέ, Σπυρόπουλος (55΄ Μαρίνος), Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος (85΄ Ιωαννίδης), Γκοβού (57΄ Καραγκούνης), Σισέ.

Διαιτητής: Σπάθας
Κίτρινες: Μελισσάς


πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου