Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΙΝΤΕΡ-ΜΙΛΑΝ 0-1

Η Μίλαν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Μιλάνο, επικρατώντας με 1-0 της Ίντερ, χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο 5'.Ο Σουηδός κέρδισε ο ίδιος το πέναλτι από το απρόσεκτο τάκλιν του Μάρκο Ματεράτσι, εν συνεχεία από τα 11 βήματα νίκησε τον Καστελάτσι και σκόραρε για 6η φορά στο φετινό πρωτάθλημα.
Από το 60' οι "ροσονέρι" έπαιζαν με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ινάσιο Αμπάτε με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε καυγά με τον Γκόραν Πάντεβ, με τον Σκοπιανό πάντως να είναι αυτός που έπρεπε να αποβληθεί, καθώς έσπρωξε και έριξε στο έδαφος τον Ιταλό.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Μίλαν κράτησε το 1-0 και την νίκη που την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ έχει πλέον 6 βαθμούς περισσότερους από την Ίντερ.
Σπουδαίες ευκαιρίες στο ματς δεν υπήρχαν, με την Μίλαν έχει μία ακόμη καλή στιγμή με τον Ζλάταν στο πρώτο ημίχρονο και την Ίντερ να απειλεί ουσιαστικά μόνο με μία εκτέλεση φάουλ του Σνάιντερ στο 40'.


Και στο δεύτερο μέρος την καλύτερη ευκαιρία την είχε η Μίλαν, με τον Ζλάταν στο 68' να τροφοδοτεί τον Ζέεντορφ, τον Ολλανδό να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνά λίγο άουτ.


ΝΤΕΡ: Καστελάτσι, Κόρντομπα, Λούσιο, Ματεράτσι (67' Μπιαμπιανί), Κίβου, Σανέτι, Στάνκοβιτς, Όμπι (36' Κοουτίνιο), Σνάιντερ, Ντιέγκο Μιλίτο (46' Πάντεβ), Ετο'ό.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Τζαμπρότα, Φλαμινί, Γκατούζο (46' Πίρλο), Αμπροζίνι, Ζέεντορφ (73' Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ), Ρομπίνιο (62' Αντονίνι), Ιμπραχίμοβιτς.


πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου