Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με σαφή προσανατολισμό να κρατήσει το μηδέν, τα κατάφερε όμως κοίταξε ελάχιστα... μπροστά και έτσι το 0-0 που πήρε απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν στην παγωμένη Ρωσία κρίνεται ικανοποιητικό. Σπουδαία εμφάνιση από τον Αλέξανδρο Τζόρβα, καλή η αμυντική λειτουργία των «πράσινων» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Κούρμπαν Μπερντίεβ δεν άλλαξε πολύ τα πλάνα σε σχέση με τον τρόπο που είχε παρατάξει την ομάδα του στην Αθήνα πριν από λίγες ημέρες. Είχε μόνο μια αλλαγή στην ενδεκάδα βγάζοντας από αυτήν τον Καραντενίζ και ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Εντουάρντο.
Αντίθετα, ο Νίκος Νιόπλιας ενίσχυσε τα μετόπισθεν με την προσθήκη του Κατσουράνη (ως λίμπερο) που μαζί με τους Καντέ και Μπουμσόνγκ ήταν η τριάδα της άμυνας, με τους Βύντρα και Σπυρόπουλο στα άκρα. Στην μεσαία γραμμή επέστρεψε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που απουσίαζε από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ λόγω της τιμωρίας του και στο πλευρό του ήταν ο Σιμάο που είχε πιο ανασταλτικά καθήκοντα. Στα άκρα και με σκοπό να βοηθήσουν τον Σισέ στην επίθεση ο Καραγκούνης που ήταν βασικός στο πρώτο παιχνίδι και ο Λουίς Γκαρσία.Το παιχνίδι ήταν κακό στο δεύτερο μέρος, ιδιαίτερα μέχρι το 75'. Από κει και πέρα "άνοιξε" για τα καλά με τον Παναθηναϊκό να χάνει καλή ευκαιρία στο 77' με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος έπιασε το σουτ πάνω στην κίνηηση μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ριζικόφ απέκρουσε σχετικά εύκολα. Αμέσως μετά οι Ρώσοι έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες με τους Ριαζάντσεφ και Νάβας, οι οποίοι νικήθηκαν εξ επαφής από τον κορυφαίο παίκτη του "τριφυλλιού" στο ματς, Αλέξανδρο Τζόρβα, ο οποίος απέκρουσε ενστικτωδώς τα σουτ των δύο παικτών.

Η καλύτερη φάση του Παναθηναϊκού στο ματς ήρθε στο 83' με την κεφαλιά του εντελώς αμαρκάριστου Γκοβού μέσα από την περιοχή να φεύγει άουτ. Νέα μεγάλη απόκρουση του Τζόρβα στο 86' σε γυριστή κεφαλιά του Μάρτινς.

Πλέον στο "τριφύλλι" εύχονται φυσικά να νικήσει η Μπαρτσελόνα μέσα στην Κοπεγχάγη, έτσι ώστε να παραμείνουν οι Δανοί στους έξι βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός έχει δύο, η Ρούμπιν τρεις και τα δύο τελευταία παιχνίδια με Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και με Κοπεγχάγη (εκτός) θα κρίνουν εάν οι "πράσινοι" μπορούν να διεκδικήσουν τις μαθηματικές πιθανότητες που έχουν για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωησης ενώ βέβαια ορατός είναι πάντα ο στόχος της ευρωπαϊκής συνέχειας, μέσω της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League.


Γήπεδο: "Τσεντράλνι", Καζάν 
Διαιτητής: Τόνι Σαπρόν (Γαλλία) 

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ (Κουρμπάν Μπερντίγιεφ): Ριζικόφ, Ανσάλντι, Νάβας, Ρουαζάντσεφ, Κασάεφ (73' Καραντενίζ), Νομπόα, Καλέσιν, Μποκέτι, Νάτσο, Εντουάρντο (73' Μάρτινς), Κορνιλένκο (86' Μεντβέντεφ)
Στον πάγκο: Αρλάουσκις, Κουζμίν, Σαλουκβάντζε, Μουράφσκι
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας):Tζόρβας, Βύντρα, Καντέ, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ (56' Μαρίνος), Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (81' Χριστοδουλόπουλος), Λουίς Γκαρσία (65' Γκοβού), Σισέ 
Στον πάγκο: Καρνέζης, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Πλεσί


πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου