Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Το δεύτερο ντέρμπι του Κάκου

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Τάσος Κάκος ορίστηκε να διευθύνει ντέρμπι "αιωνίων" μετά το περυσινό 2-0 υπέρ των "ερυθρόλευκων" στο γήπεδο "Καραϊσκάκης".Ο Τάσος Κάκος ήταν το φαβορί για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και πλέον για δεύτερη φορά θα σφυρίξει σε ντέρμπι "αιωνίων" στο πρωτάθλημα.
Πέρυσι στο πλαίσιο 12ης αγωνιστικής στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" είχε διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου του 2009 και οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 2-0 με δύο γκολ του Μήτρογλου στο 45' και το 54'.
Μάλιστα η αναμέτρηση είχε ξεκινήσει με μία ώρα καθυστέρηση λόγω της επεισοδιακής άφιξης της αποστολής του Παναθηναϊκού στο γήπεδο.
Παράλληλα όμως έχει διευθύνει και ντέρμπι "αιωνίων" στο Κύπελλο Ελλάδος, την περίοδο 2007-2008. Ήταν στις 17 Νοεμβρίου του 2008, όταν ο Ολυμπιακός πήρε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στους ''8'' του κυπέλλου, επικρατώντας στο ''Καραϊσκάκη'' του Παναθηναϊκού με 4-0
Την τρέχουσα περίοδο ο Τάσος Κάκος έχει σφυρίξει σε τέσσερα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα αλλά όχι στην τελευταία(7η) αγωνιστική.
Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Κέρκυρας είχε διευθύνει την αναμέτρηση της Καβάλας με τον Παναθηναϊκό που δεν ανέδειξε νικητή(2-2) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής στις 18 Σεπτεμβρίου.
Αντίθετα δεν έχει διαιτητεύσει την τρέχουσα σεζόν, παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Σούπερ Λίγκα.
Θεωρείται από τους κορυφαίους Έλληνας διαιτητές και ενώ σφύριξε την αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με την Χετάφε(21/10) για τον 8ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.
Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι ο Τάσος Κάκος ήταν διαιτητής στον περυσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τρόπαιο επικρατώντας του Άρη στο ΟΑΚΑ με 1-0 αλλά και πρόπερσι όταν αναμετρήθηκαν ως φιναλίστ η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό σε έναν αξέχαστο τελικό όπου οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν στα πέναλτι με 15-14(κ.α 3-3, παράταση 4-4).


πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου