Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Με Φουστέρ στο ντέρμπι

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε σ' ότι αφορά στον Νταβίδ Φουστέρ, αφού ο Ισπανός άσος δεν έχει κάτι σοβαρό και παίζει κανονικά στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.Ο μεσοεπιθετικός άσος του Ολυμπιακού, έχει απλά ένα οίδημα στο δικέφαλο, το οποίο προκλήθηκε από τα συνεχόμενα παιχνίδια και την κούραση.
Το σημαντικό πάντως είναι πως ο Φουστέρ θα προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη και έτσι θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Βαλβέρδε για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.
Αυτό σημαίνει, πως ο "Βάσκος" τεχνικός υπολογίζει στον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό, που θα παίξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, βασικός κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Αυτό που μένει να δούμε πλέον, είναι το τι θα γίνει με τον Μοϊσές Ουρτάδο και με τον Μάρκο Πάντελιτς, που παραμένουν αμφίβολοι, όμως όλα θα φανούν τις υπόλοιπες ημέρες.
Άλλωστε προέχει το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Ηλιούπολη την Τετάρτη, για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ.
Να σημειωθεί πως στου Ρέντη βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου συνομίλησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε,ενώ είχε μια συζήτηση και για τις ακαδημίες του συλλόγου.
Η παρουσία του "αφεντικού" των Πειραιωτών σίγουρα δεν είναι τυχαία πριν από την σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον "αιώνιο" αντίπαλο.


πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου