Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Νίκη στο "Σαν Πάολο" για την Μίλαν

Με γκολ των Ρομπίνιο και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς η Μίλαν νίκησε με 2-1 την Νάπολι μέσα στο "Σαν Πάολο" και έμεινε μόνη στην 2η θέση, 2 βαθμούς πίσω από την Λάτσιο.Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ στο 22' με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Μάσιμο Όντο από δεξιά.
Οι "παρτενοπέι" έμειναν με δέκα παίκτες στο 45' λόγω αποβολής του Πατζιέντζα, ενώ ο Μάσιμο Όντο ήταν δημιουργός και του δεύτερου γκολ των "ροσονέρι", καθώς μετά από σέντρα του στο 72' ο Ιμπραχίμοβιτς με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 0-2.
Η Νάπολι κατάφερε να μειώσει στο 78' με τον Εσεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος πέτυχε ένα περίεργο γκολ.
Συγκεκριμένα, έδωσε "μάχη" με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αμφότεροι μέσα στην περιοχή έπεσαν στο έδαφος, όμως ο Αργεντινός κατάφερε να σηκωθεί έγκαιρα και πέφτοντας ξανά πλάσαρε με την μπάλα να παίρνει ύψος, να περνά πάνω από τον Αμπιάτι και περνά την γραμμή αφού έχει χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Ρομπίνιο σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική μετά το παρθενικό του γκολ κόντρα στην Κιέβο την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Ιμπραχίμοβιτς έφτασε τα 3 τέρματα στο πρωτάθλημα.
Στο 9ο λεπτό οι Κριστιάν Μάτζο και Λούκα Αντονίνι είχαν μία άσχημη σύγκρουση (κεφάλι με κεφάλι) στον χώρο του κέντρου και το ματς διεκόπη για 4 λεπτά (υπάρχει video παρακάτω).
Ο Αντονίνι βγήκε με φορείο και αντικαταστάθηκε από τον ήρωα του αγώνα, Μάσιμο Όντο, ενώ ο Μάτζο συνέχισε και αποχώρησε στο 24' επειδή ζαλιζόταν.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Γκράβα, Αρόνικα, Καμπανιάρο, Μάτζο (24' Γεμπντά), Πατζιέντζα, Γκαργκάνο (84' Ντουμίτρου), Ντοσένα, Χάμσικ (69' Σόσα), Λαβέτσι, Κάβανι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μπονέρα, Παπασταθόπουλος, Νέστα, Αντονίνι (12' Όντο), Γκατούζο (87' Φλαμινί), Πίρλο, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, Ρομπίνιο, Πάτο, Ιμπραχίμοβιτς (76' Ζέεντορφ).

*κόκκινη 45' Πατζιέντζα


πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου