Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΛΑΡΙΣΑ-ΞΑΝΘΗ 3-0

Στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση, η Λάρισα σκόρπισε την Ξάνθη με 3-0 στο Αλκαζάρ και πήρε μια νίκη ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας. Η ΑΕΛ ήταν ελκυστική και παθιασμένη, ενώ ο Κανόμπιο σκόραρε δύο φορές. Κορυφαίος όμως ήταν ο Μετίν που ανέβασε επίπεδο τους Θεσσαλούς.Το λάθος του Μπέρτου που ανέτρεψε τον Κουζάν μέσα στην περιοχή, την ώρα που η Ξάνθη έπαιζε με δέκα λόγω τραυματισμού του Φλίσκα, έφερε την Λάρισα σε θέση οδηγού από το 19΄. Ο Κανόμπιο ευστόχησε από την άσπρη βούλα για 1-0, ενώ αναγκαστική αλλαγή είχε και η ΑΕΛ με τον Βελάσκο να βγαίνει νοκ άουτ νωρίς.
Το 2-0 για την ΑΕΛ έγινε πάλι από λάθος των ακριτών, αυτή τη φορά του Κωστούλα και ο Ιγκλέσιας με βολίδα έξω από την περιοχή βρήκε δίχτυα στο 27΄ .
Η Ξάνθη θέλησε να αντιδράσει με τον Πόι, ωστόσο το πρώτο 45λεπτο ήταν σε χρώμα βυσσινί.
Με την είσοδο του Μετίν στο δεύτερο μέρος η Λάρισα ήταν ακόμα καλύτερη στην κυκλοφορία της μπάλας και η Ξάνθη δέχθηκε πίεση.
Ο Τούρκος έδωσε έτοιμο γκολ στον Κανόμπιο ο οποίος πέτυχε το 3-0 στο 54΄ και καθάρισε το ματς.

Λάρισα-Ξάνθη 3-019΄πεν., 54΄ Κανόμπιο , 27΄ Ιγκλέσιας

Λάρισα: Αμπάρης, Βενετίδης (57΄ Κατσιαρός), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Σίμιτς, Κουζέν, Αμπουχατζίρα (46΄ Μετίν), Ρομέου, Βελάσκο (12΄ Ταλ), Κανόμπιο, Ιγκλέσιας
Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Στιούαρτ, Βάλλας, Γκλέισον, Αντεφέμι, Φλίσκας (19΄ Κωστούλας), Βασιλακάκης (51΄ Μπούγκα), Κατόνγκο (68΄ Κιντάνα), Πόι, Έλινγκτον
Διαιτητής: Παππάς
Κίτρινες κάρτες: Βενετίδης, Νταμπίζας, Κανόμπιο - Γκλέισον


πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου