Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι αποδείχθηκε ο Παναθηναϊκός ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό στο Ο.Α.Κ.Α. και τον πλησίασε στον πόντο στην βαθμολογία.
Ο Ολυμπιακός ευτύχισε να προηγηθεί στο 37 με πολύ ωραία ενέργεια του Μιραλάς και πήγε προηγούμενος με αυτό το σκορ στο ημίχρονο.Ο Γκαρσία και ο Μαρίνος όμως μετά την είσοδό τους άλλαξαν την ροή του ματς και στο 57 μετά από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού ο Σισέ ισοφάρισε σε 1-1.Το 2-1 με πέναλτι ο Γάλλος στο 63.Πέναλτυ που άφησε με 10 τον Ολυμπιακό λόγω αποβολής του Αβραάμ.Μια άξια νίκη για τον Παναθηναϊκό κυρίως με την εμφάνιση του στο δεύτερο ημίχρονο,μία εμφάνιση που δίνει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Γήπεδο: "Σπύρος Λούης", ΟΑΚΑ 
Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας) 
Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου) 
4ος: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά) 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Tζόρβας, Βύντρα, Μπούμσονγκ, Κάντέ, Σπυρόπουλος, ΖΙλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (46' Μαρίνος), Πλεσί (66' Σιμάο), Γκοβού (46' Λουίς Γκαρσία), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ 
Στον πάγκο: Καρνέζης, Σαριέγκι, Καραγκούνης, Πετρόπουλος 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (83' Ζαϊρί), Φετφατζίδης (63' Μοντεστ) , Ριέρα, Μιράλας (76' Μιραλάς) 
Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Χολέμπας, Ρόμενταλ, Ουρτάδο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου