Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-2

Ο Αστέρας Τρίπολης αποδεικνύεται... εφτάψυχος εκτός έδρας και μετά το Παγκρήτιο (Εργοτέλης) και το Αλκαζάρ (Λάρισα), «καθάρισε» και στην Πάτρα την Κέρκυρα. Το τελικό 2-1, με ανατροπή μάλιστα χάρη στα γκολ των Πουλίδο (78’) και Ουντότζι (88’), «ακύρωσε» το προβάδισμα της Κέρκυρας από το 36’ (Τσίγκας).


Αν κάτι χαρακτηρίζει την φετινή Κέρκυρα είναι η αποτελεσματικότητά της. Οταν κάνει ευκαιρία, είναι σχεδόν... σίγουρο ότι θα πετύχει γκολ και στο 36’ ο Επστάιν από σκόρερ μετατράπηκε σε... πάροχο. Με το στήθος «έστρωσε» τη μπάλα στον Τσίγκα, που ελευθερώθηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ «νίκησε» τον Ντεγκρά και άνοιξε το σκορ. Μία μόλις φάση για τους Φαίακες, 1-0 και απλά τα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο.

Η Κέρκυρα ζήτησε και πέναλτι σε χέρι του Πουλίδο στο 24’, αλλά ο Κωνσταντινέας έδειξε τη συνέχεια, ενώ ο Αστέρας στα πρώτα 45 λεπτά ήταν φλύαρος, έφτανε καλά μέχρι την περιοχή του Κωνσταντόπουλου αλλά δεν είχε την καλή τελική πάσα για να απειλήσει ουσιαστικά την Κέρκυρα.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε δραματικά. Προσεκτική η Κέρκυρα, είχε δώσει μεν την κατοχή της μπάλας στον Αστέρα, αλλά δεν διέτρεχε κινδύνους. Ο Βλάχος προσπάθησε με τις αλλαγές του (Ουντότζι, Φορτούνης) να βρει περισσότερη ταχύτητα μπροστά για να γίνει πιο απειλητικός, αλλά οι Φαίακες κρατούσαν καλά.

Και ήταν φανερό πως κάτι θα άλλαζε μόνο από στημένη φάση. Ετσι κι έγινε στο 78’, ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ, ο Πουλίδο μπήκε στην πορεία της μπάλας και την άλλαξε τόσο ώστε να ξεγελάσει τον Κωνσταντόπουλο, με το κεφάλι και ισοφάρισε σε 1-1. Η Κέρκυρα κατέρρευσε στη συνέχεια, ο Αστέρας πλησίασε στο 84’ κοντά στο 1-2 με τον Καρέρα και τελικά στο 88’ έγινε η ολική ανατροπή! Πάλι από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ της Κέρκυρας και ο Ουντότζι με σουτ έδωσε τη νίκη στον Αστέρα!

Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης 1-2
36’ Τσίγκας / 78’ Πουλίδο, 88’ Ουντότζι

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Μακρής, Φλαβίνιο (60’ Ιωάννου), Στολτίδης (89’ Δεινόπαπας), Επστάιν, Τσίγκας, Καλαντζής (85’ Μακρυδημήτρης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ορόθκο, Πουλίδο, Ουριμπάρι, Λαδάκης, Μπαστία, Καρέρα (86’ Τσαμπούρης), Ροζέριο, Αράς (62’ Φορτούνης), Ρομπέρτο (46’ Ουντότζι).
Διαιτητής: Κωνσταντινέας
Κίτρινες κάρτες: Μακρής, Ουριμπάρι / Πουλίδο, Ουριμπάρι, Ντεγκρά, Ουντότζι, Τσαμπούρης.



πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου