Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΖΑΝΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-5

Η... πρόβα πέτυχε και τώρα περιμένει ο "αιώνιος" αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην Κοζάνη οκαι επικρατώντας 5-0 της τοπικής ομάδας πήρε την πρόκριση για τους "16" του κυπέλλου Ελλάδας. Σισέ (6'), Γκοβού (42'), Σαριέγκι (70') και Χριστοδουλόπολος (73', 78'-πέναλτι) σημείωσαν τα γκολ για τον κάτοχο του τίτλου.

Το ζητούμενο για τους "πράσινους" δεν ήταν μόνο η πρόκριση. Το ίδιο σημαντικό ήταν να μην καταπονηθούν οι παίκτες ενόψει του κλασικού ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό κι αυτός ο στόχος επετεύχθη. Τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο έδωσαν την ευκαιρία στους πρωταθλητές να κατεβάσουν ρυθμό και να φύγουν από την Κοζάνη χωρίς προβλήματα.

Το 1-0 πραγματοποιήθηκε στο 6ο λεπτό με δυνατό σουτ του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας, Σίντνεϊ Γκοβού πέτυχε το 2ο γκολ μετά από λάθος του Μπούρο στο 42'. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ που σίγουρα θα έδινε χαρά στον κόσμο τους, όμως οι προσπάθειές τους σταμάτησαν στον Ορέστη Καρνέζη που είχε πολύ καλή παρουσία.

Στο 70' ο Γιόσου Σαριέγκι σκόραρε με... στυλ σέντερ φορ αφού βγήκε στην "πλάτη" της άμυνας των γηπεδούχων μετά από κάθετη πάσα του Χριστοδουλόπουλου. Ο επίλογος του αγώνα γράφτηκε από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που σκόραρε δύο φορές, την πρώτη στο 73' με δυνατό σουτ και αδράνεια του Μπούρα και η δεύτερη στο 78' με πέναλτι που κέρδισε ο νεαρός Μαυρίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κυριακίδης

ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Βούρας, Τραυλός, Σαββούδης, Κάλφας, Μικριτσιάν, Ζήφκας (64' Μπάκανος), Πελέκας (80' Πάλλας), Κυριακίδης, Παπαδόπουλος, Γκόβας (72' Κωνσταντάρας), Μαρκόπουλος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Βύντρα, Σαριέγκι, Πλεσί, Μαρίνος, Δημούτσος, Γκοβού (46' Πετρόπουλος), Λουίς Γκαρσία (73' Μαυρίας), Σισέ (61' Χριστοδουλόπουλος)


πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου