Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

CHAMPIONS LEAGUE PLAY OFF

Παρά τη μεγάλη απώλεια του Μεσούτ Οζίλ ο οποίος μετακόμισε στη Ρεάλ, η Βέρντερ Βρέμης επιβλήθηκε με 3-1 της Σαμπντόρια στο "Βέζερ Στάντιον" και έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους ομίλους. Ήττα για Σεβίλλη από τη Μπράγκα, όλα τα αποτελέσματα.Η ομάδα του Τόμας Σάαφ ήταν "χείμαρρος" στο δεύτερο ημίχρονο όπου και πέτυχε τα τρία τερμάτά της, ενώ από την πλευρά της η Σαμπντόρια κατάφερε -αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 66' λόγω αποβολής του Λουκίνι- να "σώσει την παρτίδα" στο τελευταίο λεπτό με το γκολ του Πατζίνι και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στη ρεβάνς της Γένοβας την ερχόμενη εβδομάδα.Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 50' ο Φριτζ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κούρτσι, το 2-0 έγινε από τον αρχηγό των "πρασίνων" Φρινγκς με χτύπημα πέναλτι, ενώ στο 69' και μετά από εξαιρετικό συνδιασμό Αλμέιδα-Πισάρο, ο δεύτερος έκανε το σουτ που βρήκε στα πόδια του Στανκεβίτσιους για να καταλήξει στα δίχτυα (3-0).

Το σκορ αυτό έμοιαζε να είναι δίκαιο, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων μέχρι στιγμής στο χορτάρι (στο πρώτο 45άλεπτο η Βέρντερ είχε χάσει 4-5 καλές ευκαιρίες έναντι μόλις μίας αξιόλογης φάσης από πλευράς "μπλουτσερκιάτι), ωστόσο η "Σαμπ" δεν ήταν αποφασισμένη να καταθέσει τα όπλα και το απέδειξε αυτό στο 90'.

Σε εκείνο το λεπτό, ο Στανκεβίτσιους έβγαλε τη σέντρα και ο Τζαμπάολο Πατσίνι με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 3-1 και αναπτερώνοντας τις ελπίδες της Σαμπντόρια για επιστροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες.

Στο έτερο "εμπορικό" ζευγάρι της βραδιάς η Μπράγκα εδειξε για μία ακόμα φορά τα... δόντια της, καθώς μετά την πρόκριση επί της Σέλτικ στον προηγούμενο γύρο, επικράτησε με 1-0 της Σεβίλλης, και πλέον η ρεβάνς στο "Ράμον Σάντσεθ Πιθχουάν" αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Προβάδισμα πρόκρισης στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πήραν Βασιλεία (1-0 τη Σερίφ εντός) και Χάποελ Τελ Αβίβ (3-2 τη Ζάλτσμπουργκ εκτός), ενώ στο μοναδικό ματς της βραδιάς που δεν είχε νικητή, Παρτίζαν και Άντερλεχτ αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

ΠΗΓΗ:WWW.SPORTS24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου