Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ

Πάει να γίνει με διαφορά η πιο συμπαθής ομάδας του πλανήτη. Ο λόγος για την Στιάρναν η οποία νίκησε 3-2 την Σέλφος, με τους παίκτες της να παρουσιάζουν τρεις νέους πανηγυρισμούς!
(video)Συγκεκριμένα είναι οι τρελοί αυτοί οι... ποδοσφαιριστές της Στιάρναν! Οι συμπαθητικοί "ψαράδες" έγινα προσφάτως παγκοσμίως γνωστοί χάρη σε ένα μοναδικό σε σύλληψη και εκτέλεση πανηγυρισμό στον αγώνα κόντρα στην Φίλκιρ.Η εκτόξευση της δημοτικότητας του ήταν το νερό που μπήκε στο αυλάκι. Σε κάθε αγώνα τους πια, όλοι περιμένουν τη νέα παράσταση που θα δώσουν. Την περασμένη αγωνιστική σχημάτισαν ένα ανθρώπινο ποδήλατο με τον σκόρερ να ανεβαίνει στη "σέλα" και να κάνει "πετάλι"!Στον αγώνα όμως κόντρα στην Σέλφος, το σόου που έδωσαν ήταν τριπλό! Στο 9' ο Έλερτ Χρέινσον έκανε το 1-1 και την ώρα που πανηγύριζε... κοκάλωσε. Ένας συμπαίκτης του τον πλησίασε, του γύρισε την "μανιβέλα" βάζοντας τον...μπρος για να συνεχίσει τον πανηγυρισμό!Λίγο αργότερα (15') ο Άτλι Γιόχανσον έγραψε το 2-1 και την ώρα που πανηγύριζε τον χτύπησε... "κεραυνός" και σωριάστηκε στο έδαφος! Το καλύτερο όμως το άφησαν για το τέλος.Στο 78' ο Χάλντορ Όρι Μπιόρνσον διεύρυνε το προβάδισμα της Στιάρναν σε 3-1. Αμέσως μετά το γκολ, πήρε την μπάλα και την έβαλε "μέσα στην κοιλιά του". Ξάπλωσε στο έδαφος και οι συμπαίκτες του έτρεξαν να του σηκώσουν τα πόδια ψηλά.
Ένας από αυτούς έσκυψε και σε ρόλο μαμής τον ξεγέννησε! Πήρε το "παιδί" στα χέρια, το σήκωσε ψηλά και όλοι μαζί πανηγύρισαν το χαρμόσυνο γεγονός.
Όντως είναι τρελοί αυτοί οι παίκτες της Στιάρναν!






ΠΗΓΗ:WWW.SPORTS24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου