Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Δεν έμεινε για πολύ καιρό ορφανή η θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά από ένα χρόνο περίπου επιστρέφει και πάλι στην ομάδα του λιμανιού με στόχο να την επαναφέρει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εκεί όπου την άφησε το καλοκαίρι του 2009.
Ο Βαγέλης Μαρινάκης συνοδευόμενος από τους Κομινάκη, Κοβάτσεβιτς, συναντήθηκε το Σαββάτο στη Βαρκελώνη με τον Βαλβέρδε και τον ατζέντη του. Οι δύο πλευρές δεν άργησαν να δώσουν τα χέρια και έτσι ο Βάσκος επιστρέφει στους "ερυθρόλευκους", ικανοποιώντας τους φιλάθλους της ομάδας που ένα χρόνο τώρα φώναζαν συνεχώς το όνομα του στο γήπεδο.

Στις αρχές Ιουνίου ο Βαλβέρδε διαπραγματευόταν και τότε με τον Ολυμπιακό, αλλά απέρριψε την πρόταση των "ερυθρολεύκων" επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Φυσικά η αλήθεια είναι πως τότε η πλευρά Κόκκαλη δεν έδινε στον Βάσκο, αυτά που επιθυμούσε έτσι ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει μία ομάδα ανταγωνιστική. Τα χρήματα για μεταγραφές ήταν λίγα, ενώ το ρόστερ άδειο. Από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Χρήματα υπάρχουν, αλλά και ποδοσφαιριστές που ο Βαλβέρδε γνωρίζει πολύ καλά.

Με τους παλιούς του Ολυμπιακού έχει πολύ καλή σχέση, το ίδιο και με κάποιους καινούργιους. Με τον Ιμπαγάσα συνεργάστηκε την περσινή σεζόν στη Βιγιαρεάλ, ενώ τον Ριέρα τον ήθελε στον Ολυμπιακό από την πρώτη θητεία του. Τότε ο Ισπανός είχε πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ, αλλά πλέον οι δυο τους θα ανταμώσουν στον Πειραιά.

Πλέον ο Βαλβέρδε νοιώθει πως έχει όλα τα εχέγγυα για να μπορέσει να πανηγυρίσει και πάλι την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος στο τέλος της σεζόν.

Ο Βάσκος τις επόμενες ημέρες θα έρθει στη χώρα μας για να παρουσιαστεί -πιθανότατα την Τρίτη- και να πιάσει αμέσως δουλειά, καθώς σε τρεις βδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα.



ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου