Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΤΕΛΟΣ

Ο Ζήσης Βρύζας αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη το πρωί ο πρώην, πλέον, τεχνικός διευθυντής του "δικεφάλου" είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Θοδωρή Ζαγοράκη και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους...

Το γυαλί είχε αρχίσει να ραγίζει στο τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν, τότε που χρειάστηκε να παρθεί η απόφαση για τον άνθρωπο που θα αντικαθιστούσε τον Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ζαγοράκης ήθελε τον Δερμιτζάκη, ο Βρύζας επέμενε για τον Μπερέτα, ενώ ο Κονσεϊσάο προσπαθούσε να φέρει κάποιον συμπατριώτη του.

Λόγω και του εμποδίου που υπήρχε τότε με τον Δερμιτζάκη, υπερίσχυσε η γνώμη του Βρύζα και ο Μπερέτα ανέλαβε την καθοδήγηση του ΠΑΟΚ, όμως, λίγες εβδομάδες αργότερα ο Ιταλός απομακρύνθηκε με τον Βρύζα να χρεώνεται την αποτυχία αυτή. Κάπου εκεί είχαν αρχίσει να πέφτουν οι τίτλοι του τέλους της συνεργασίας του Βρύζα με τον ΠΑΟΚ. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από τις ενέργειες του Ζαγοράκη, ο οποίος ξεκίνησε να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα, πηγαίνοντας στις προπονήσεις για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

Ο Βρύζας σε δήλωση του στον επίσημο ιστότοπο του ΠΑΟΚ τόνισε για το τέλος της συνεργασίας του με το "δικέφαλο, "Αποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο. Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας αποφάσισαν απο κοινού να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο συνεργασίας για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Παράλληλα ο κ. Βρύζας υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστούν θερμά τον Ζήση Βρύζα για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση του πλάνου της τελευταίας τριετίας. Η συμμετοχή του υπήρξε πολύτιμη και η αγάπη του για την ομάδα αναμφισβήτητη. Του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου