Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΕΪΝΑ

Η Άρσεναλ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Άνφιλντ, καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από ένα ολέθριο λάθος του Ρέινα. Ο Νγκογκ άνοιξε το σκορ για τους Reds. Με δέκα παίκτες η Λίβερπουλ από το 45'.Για τρίτη σερί σεζόν η ομάδα της Άρσεναλ έφυγε με ψηλά το κεφάλι από την έδρα της Λίβερπουλ, αφού μετά την περσινή νίκη με 2-1, κατάφερε να αποσπάσει τον ένα βαθμό με την βοήθεια του Πέπε Ρέινα. Ο Ισπανός πορτιέρο με απίστευτη γκάφα ισοφάρισε για τους "κανονιέρηδες" στις καθυστερήσεις του αγώνα.Με πολλά νέα πρόσωπα στο παιχνίδι, Λίβερπουλ και Άρσεναλ έδωσαν το πρώτο ντέρμπι για την νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ντεμπούτο στον πάγκο των Reds για τον Ρόι Χόντγκσον και τον Τζόε Κόουλ που ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι, ενώ το ίδιο συνέβη και για τον Μαρουάν Τσαμάκ, που ηγήθηκε της επιθετικής γραμμής των "κανονιέρηδων".

Λίβερπουλ: Ρέινα, Τζόνσον, Γκάραχερ, Άγκερ, Σκτρελ, Τζέραρντ, Γιοβάνοβιτς (Μάξι 65'), Μασεράνο (Λούκας 82'), Κούιτ, Κόουλ, Νγκογκ (Τόρες 74').

Άρσεναλ: Αλμούνια, Κλισί, Βερμάελεν, Ντιαμπί (Φαν Πέρσι 76'), Κοτσιέλνι, Νασρί, Έμπουε (Γουόλκοτ 58'), Σανιά, Γουίλσερ (Ροίτσκι 59'), Αρσάβιν, Τσαμάκ.

Σκόρερς: 46' Νγκογκ - Λίβερπουλ - 90+ Ρέινα - Λίβερπουλ.

Κάρτες: Γουίλσερ (41' κίτρινη-Άρσεναλ ), Κόουλ (45' κόκκινη-Λίβερπουλ), Τζέραρντ (73' κίτρινη-Λίβερπουλ), Ροσίτσκι (84' κίτρινη-Άρσεναλ), Κοτσιέλνι (90+ κίτρινη-Άρσεναλ), Κοτσιέλνι (90+ δεύτερη κίτρινη(κόκκινη)- Άρσεναλ).


ΠΗΓΗ:WWW.SPORTS24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου