Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΤΕΛΟΣ Ο ΛΙΝΕΝ

Υστερα από σχεδόν τρίωρη συνάντηση που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Εβαλντ Λίνεν αποτελεί οριστικά παρελθόν από τους "ερυθρόλευκους", που βρίσκονται και επίσημα στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λίνεν δεν συμπλήρωσε καν δύο μήνες στην τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων", καταρρίπτοντας το... ρεκόρ που κρατούσε ο Νίκος Αλέφαντος, ο οποίος το 2004 έκατσε στον πάγκο της ομάδας για δύο μήνες και εννέα ημέρες.

Αντίθετα, ο Ντιόγο θα έχει μια τελευταία ευκαιρία, αφού η διοίκηση των Πειραιωτών αποφάσισε να του επιβάλει το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία του Ολυμπιακού ενώ ο ίδιος ο Μαρινάκης τον προειδοποίησε πως την επόμενη φορά θα του δείξει την πόρτα της εξόδου!

Πρώτος στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ έφτασε ο Ντιόγο περίπου στις 11:55 και δύο λεπτά μετά έφτασε στο σημείο ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Τον Πειραιώτη εφοπλιστή ακολούθησε με διαφορά ελάχιστων λεπτών και ο Έβαλντ Λίνεν.

Να σημειωθεί πως περίπου 20-30 εξαγριωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ομάδας και αποδοκίμασαν πολύ έντονα τόσο τον Λίνεν όσο και τον Ντιόγκο.

Αυτή την στιγμή, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το λογικό φαβορί για τον πάγκο των Πειραιωτών. Αυτόν ήθελε ο 43χρονος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ από το ξεκίνημα αλλά βρήκε τον Γερμανό.

ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου