Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ακατάλληλο το "Σπύρος Λούης"!

Ακατάλληλο για να φιλοξενήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Νταντί για το πλαίσιο των play off του Europa League, την Πέμπτη 27/8, αλλά και αυτόν της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Skoda Ξάνθη, την Παρασκευή 28/8, κρίθηκε το "Σπύρος Λούης". Έτσι τόσο ο "δικέφαλος" όσο και το "τριφύλλι", τρέχουν να βρούνε έδρα για τις υποχρεώσεις τους!

Η ΑΕΚ όπως πληροφορήθηκε από την UEFA δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το Πανθεσσαλικό, το οποίο έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα, διότι είναι εκτός Αττικής και πλέον έχουν κλειστεί ξενοδοχεία από τους Σκωτσέζους και τους αξιωμάτούχους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και δεν υπάρχει χρόνος για αλλαγές. Οπότε πρέπει να αναζητήσει άμεσα έδρα εντός του Λεκανοπεδίου.

Οι αρχικές σκέψεις ήθελαν τους ανθρώπους της 'Ένωσης" να σκέφτονται τα γήπεδα του Περιστερίου ή της Νέας Σμύρνης, όμως πλέον υπάρχουν σκέψεις και για το "Απόστολος Νικολαΐδης", το οποίο εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα χρησιμοποιήσει ο Παναθηναϊκός για το κεκλεισμένων των θυρών ματς της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος με τη Skoda Ξάνθη.

Το γήπεδο του Ατρομήτου είναι πολύ μικρό και δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα εισιτήρια διαρκείας που έχει πουλήσει η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για αυτό του Πανιωνίου συν του ότι οι σχέσεις των δύο ΠΑΕ δεν είναι και οι καλύτερε δυνατές...

πηγη:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου