Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο έκτος κατά σειρά πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, όπως προέκυψε από τη ψηφοφορία. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έλαβε 12 ψήφους από τις 15 (ήταν απούσα η ΠΑΕ Καβάλα) και ανάμεσά τους ήταν κι αυτή του Παναθηναϊκού. Λευκό ψήφισαν η ΑΕΚ και ο Αρης, ενώ απείχε ο Ατρόμητος.
Ο Θανάσης Κανελλόπουλος δεν ήταν υποψήφιος για την προεδρία. Ο αντπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε την Τρίτη το πρωί ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του, εξέλιξη που άνοιξε τον δρόμο για την ανάληψη της προεδρίας από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Η υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Αθανάσιου Κανελλόπουλου για τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας είχε ως στόχο τη λήξη των κακών κειμένων, που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής αναμέτρησης, που για πρώτη φορά αναβλήθηκε αρκετές φορές, ο Ολυμπιακός Βόλου αντιστάθηκε σε πρακτικές και μεθόδους του μαύρου παρελθόντος και κατάφερε να μην περάσουν αρρωστημένες νοοτροπίες.

Η όλη στάση του Ολυμπιακού Βόλου έχει ως αποτέλεσμα να μιλάμε σήμερα για την υποψηφιότητα και εκλογή στη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, ενός νέου και άφθαρτου παράγοντα όπως ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Πειραιώς. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μετά από ώριμη σκέψη, αποσύρει σήμερα την υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της κ. Αθανάσιου Κανελλόπουλου για τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας και στηρίζει τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που πιστεύουμε πως μπορεί να προσφέρει πολλά, να προσδώσει όραμα και να διασφαλίσει την ενότητα της Σούπερ Λίγκας».

ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου