Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Δικός του και ο Ουρτάδο

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μόισες Ουρτάδο. Οι "ερυθρόλευκοι" ήρθαν σε συμφωνία με την Εσπανιόλ, αντί του ποσού του 1,2 εκατ. ευρώ και ο 29χρονος αμυντικός μέσος αναμένεται την Τρίτη στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά. 

Την είδηση έφεραν στην επιφάνεια τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης και λίγο αργότερα επιεβεβαιώθηκε και από τον Ολυμπιακό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ουρτάδο για κάθε χρόνο της τριετούς συνεργασίας του με τους "ερυθρόλευκους" θα λαμβάνει 850.000 ευρώ.

Το θετικό για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος επέμενε για την απόκτηση του Ουρτάδο, είναι ότι ο Ισπανός μέσος έχει κάνει προετοιμασία με την Εσπανιόλ και δεν θα είναι πίσω τουλάχιστον από πλευράς φυσικής κατάστασης...

Ανακοινώθηκε ο Νέμεθ
Το τυπικό μέρος της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Κρίστιαν Νέμεθ ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα με την υπογραφή των συμβολαίων. Ο Ούγγρος επιθετικός υπέγραψε για τρία χρόνια, ενώ είχε την πρώτη του γνωριμία και με το μεγαλομέτοχο της εταιρείας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του: "Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Κριστιάν Νέμεθ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου