Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕΡΒΙΑ 1-0

Ακρως ικανοποιητική ήταν η εικόνα της νέας Εθνικής του Φερνάντο Σάντος. Με γκολ του Σαλπιγγίδη στο 45' νίκησε 1-0 την Σερβία που είχε δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες. Κορυφαίος ο Σηφάκης σταμάτησε ουκ ολίγες φορές τους αντιπάλους του.

Η νέα Εθνική του Σάντος

Στην πρώτη του αναμέτρηση στον πάγκο της Εθνικής, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε αισθητή την αλλαγή εικόνας στην Εθνική από την ανακοίνωση της ενδεκάδας. Ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε με σύστημα 4-4-2 και σε διάταξη "ρόμβου" τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια με τους Βύντρα (δεξιά) και Σπυρόπουλο (αριστερά) ενώ στο κέντρο της άμυνας επιλέχθηκαν οι πρώην συμπαίκτες στην ΑΕΚ και άσοι της Λίβερπουλ και Μίλαν πλεον, Κυργιάκος και Παπασταθόπουλος.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι σε σχήμα "ρόμβου" οι Κατσουράνης, Τοροσίδης, Καραγκούνης και Νίνης με τον "μικρό" να είναι ο "τροφοδότης" των Σαλπιγγίδη και Σαμαρά στην επίθεση.Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σερβία (Ρ. Αντιτς): Τζούριτσιτς, Ιβάνοβιτς, Βίντιτς, Σούμποτιτς, Ομπράντοβιτς (46' Κολάροβ), Πέτροβιτς (46' Κάτσαρ), Κουζμάνοβιτς, Μίλιγιας (46' Νίνκοβιτς), Κράσιτς (46' Τόπιτς), Γιοβάνοβιτς (65' Μρτζα), Ζίγκιτς.

Ελλάδα (Φ. Σάντος): Σηφάκης, Βύντρα (81' Μανιάτης), Σπυρόπουλος, Κυργιάκος (46' Α. Παπαδόπουλος), Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Τοροσίδης (66' Καφές), Καραγκούνης (87' Μαρίνος), Νίνης (73' Γ. Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης (46' Γκέκας), Σαμαράς.



ΠΗΓΗ:WWW.SPORTS24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου