Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΜΕΝΤΑΛ

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα βρίσκεται από το Σάββατο το απόγευμα στη χώρα μας για να υπογράψει συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους". Ο Αργεντινός δείπνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Κυριακή ή το αργότερο τη Δευτέρα θα είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος θα προσθέσει στο δυναμικό του ένα πολύτιμο εργαλείο στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας.
 Εκτός από τον Αργεντινό οι "ερυθρόλευκοι" τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουν προχωρήσει σε ακόμα δύο μεταγραφές. Ο Ντένις Ρόμενταλ βρίσκεται μία ανάσα από το λιμάνι, καθώς ο Δανός είπε το "ναι" στην πρόταση του Ολυμπιακού για διετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 800.000 ευρώ.

Ο 32χρονος που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ο Ρόμενταλ που θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στα δεξιά της μεσαίας γραμμής, είχε βρεθεί κοντά στους "ερυθρόλευκους" το καλοκαίρι του 2007, αλλά τότε προτιμήθηκε ο Αργεντινός άσος, ο οποίος πέρσι αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο Δανός άσος την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Αγιαξ αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και έξι γκολ.
Κλείνει και ο Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανήκει στον Ολυμπιακό, αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα. Ο 26χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Λίνεν, καθώς τον γνωρίζει από τη θητεία του στη Μόναχο 1860. Ο Γερμανός με ελληνικές ρίζες (ο πατέρας του έχει γεννηθεί στην Ελλάδα), μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της αριστερή πλευράς.

Αυτό ίσως φρενάρει και την απόκτηση ενός στόπερ ακόμα, αφού στη συγκεκριμένη θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Ραούλ Μπράβο αν χρειαστεί, με τον Χολέμπας να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας.





ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου