Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό novasports FM ο Γιάννης Μώραλης είπε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει ακόμα 4 μεταγραφές.Αναλυτικά:
Για τις μειωμένες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας: «Αποφασίσαμε τη μείωση των τιμών των διαρκείας για δύο λόγους. Πρώτος για τη γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας που πλήττει τους πάντες και κατά συνέπεια και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και, δεύτερον, γιατί ξεκινάμε τη σεζόν με τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, δύο για την Ευρώπη κι έναν για το πρωτάθλημα. Η μείωση των τιμών είναι από 10 έως 30% εκτός των VIP που είναι μια μερίδα ατόμων που δεν τους έχει αγγίξει όσο τους άλλους η κρίση. Υπάρχουν επίσης και τα συνδεσμιακά εισιτήρια που τιμώνται 320 ευρώ. Θεωρούμε πως οι τιμές είναι λογικές για ένα γήπεδο σαν το Καραϊσκάκη. Δώσαμε προτεραιότητα στους περσινούς κατόχους και ιδιαίτερα σε αυτούς που μετακινούμε από τις θύρες 21, 22 και 23. Θέλαμε να καθυστερήσουμε λίγο την ανακοίνωση για τα διαρκείας, ώστε να δει ο κόσμος ποιους ποδοσφαιριστές αποκτούμε». 
Για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού και τις επόμενες κινήσεις: «Θα κάνουμε τρεις με τέσσερις μεταγραφές ακόμη, εκτός από αυτές του Ρόμενταλ και του Χολέμπας. Μιλάω για απόκτηση αριστερού χαφ, αμυντικών μέσων και για ένα τέταρτο στόπερ. Δεν θα μπω στη διαδικασία της ονοματολογίας. Έχουν γραφτεί τόσα πολλά ονόματα άλλωστε. Η πολιτική μας στις μεταγραφές δεν έχει αλλάξει. Θέλουμε να έρχονται παίκτες σημαντικοί, που θα ενισχύσουν την ομάδα και θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Μπορεί οι παίκτες που έχουμε αποκτήσει μέχρι τώρα να είναι μεγάλοι σε ηλικία, αλλά μπορούν να βοηθήσουν αμέσως την ομάδα. Δεν θα ήθελα να βάζουμε τον κόσμο στη διαδικασία ότι θα κάνουμε το μεγάλο μπακ. Οι φίλαθλοι βλέπουν ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και θέλω να πιστεύω πως θα δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας με την αγορά διαρκείας και άλλους τρόπους».
Για την καθυστέρηση στις μεταγραφικές κινήσεις: «Έγινε πολύ καθυστερημένα η αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ. Αν είχε γίνει νωρίτερα θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Από τη στιγμή που η συμφωνία του κύριου Κόκκαλη με τον κύριο Μαρινάκη ολοκληρώθηκε πριν μία εβδομάδα και παίζουμε προκριματικά σε λίγες ημέρες, υπάρχει πίεση χρόνου. Νομίζουμε πως μπορούμε να πάμε καλά με την Μπέσα και να αποκτήσουμε ένα πλεονέκτημα 15-20 ημερών για να κάνουμε έρευνα αγοράς και να προχωρήσουμε στη στοχοποίηση ποδοσφαιριστών και την υποβολή προτάσεων».

Για την περίπτωση του Μάουρο Καμορανέζι: «Κρίθηκε πως θα ήταν υπερβολή να αποκτήσουμε και τον Καμορανέζι. Θα ήταν περιττό να έχουμε δύο μεγάλους παίκτες στην ίδια θέση. Μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε, αλλά θέλαμε να επιλέξουμε έναν από τους Καμορανέζι και Ρόμενταλ και επιλέξαμε τον δεύτερο, γιατί είναι δύο χρόνια νεότερος, είναι διεθνής και έχει στόχο να παίξει στο Euro 2012». 
Για την περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη: «Ο Τζιόλης έχει προταθεί, θεωρούμε πως είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έχουμε προχωρήσει σε επίπεδο να κάνουμε πρόταση».

Για τη μη απόκτηση Ελλήνων παικτών«Οι τιμές που πωλούνται οι Έλληνες παίκτες είναι πολλές φορές απαγορευτικές και μπορεί με τα ίδια χρήματα ή και με λιγότερα να αποκτήσεις κάποιον πολύ καλό ξένο. Θα πρέπει να καταλάβουμε στην Ελλάδα, τόσο ο πωλητής όσο και ο αγοραστής, πως θα πρέπει να δούμε διαφορετικά τα πράγματα, αν θέλουμε να βλέπουμε περισσότερους Έλληνες παίκτες στις ομάδες. Εμείς έχουμε αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά θα θέλαμε ακόμη περισσότερους». 
Για το ενδεχόμενο πώλησης του Βασίλη Τοροσίδη: «Ήμασταν ξεκάθαροι ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να μπούμε σε συζήτηση για την πώληση του Τοροσίδη. Υπάρχει μια ρήτρα στο συμβόλαιό του, που αν την καταβάλλει μια ενδιαφερόμενη ομάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Τον Βασίλη τον θέλουμε στην ομάδα, ποντάρουμε σε αυτόν και είναι στο χέρι του αν θέλει να φύγει κάποια στιγμή. Εμείς τον θέλουμε στον Ολυμπιακό». 
Για τη θέση του Ολυμπιακού αναφορικά με τις εξελίξεις στη Σούπερ Λίγκα: «Βλέπω διάφορα περί νίκης του Α ή του Β μετά τις χθεσινές εξελίξεις. Ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει εδώ και 15 μέρες τους αρμόδιους φορείς ότι αυτό που ήθελε ήταν να υπάρξει ένας πρόεδρος με την ευρύτερη δυνατή αποδοχή. Δεν κατέστη δυνατό να πάμε σε έναν υποψήφιο. Οι υποψηφιότητες ήταν ήδη τρεις και θα μπορούσαν να ήταν τέσσερις αν τελικά γίνονταν εκλογές. Κρίναμε ότι δεν έπρεπε να αναβληθούν οι εκλογές, για να βγει πρόεδρος και να προχωρήσουν τα εκκρεμή θέματα. Οι χθεσινές πολλαπλές υποψηφιότητες δεν αφορούσαν τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου