Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Δικό της το "θηρίο"

Ο Αντριου Ανδρονίκου ήταν αυτός που δημιουργούσε το ένα "πρόβλημα" μετά το άλλο στην προσπάθεια της ΑΕΚ να κάνει δικό της τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Όμως όπως παραδέχθηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal news", o Σενεγαλέζος μπορεί να θεωρείται πλέον παίκτης του "δικεφάλου"! Η ατάκα του Δημητριάδη.
"Είναι αλήθεια πως άλλαξαν τα δεδομένα. Πλέον η ΑΕΚ μιλάει λογικά και είναι διατεθειμένη να συζητήσει προκειμένου να υπάρξει μια συμφωνία. Αν όλα πάνε καλά, τότε ο πρόεδρος της ΑΕΚ μπορεί να επιστρέψει στην Αθήνα μαζί με τον παίκτη. Νομίζω πως εδώ που φτάσαμε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Μπορείτε να θεωρείτε τον Ντιόπ ως παίκτη της ΑΕΚ", παραδέχτηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της Πόρτσμουθ, Αντριου Ανδρονίκου.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε την απάντηση που έδωσε ο Βασίλης Δημητριάδης στους εκπροσώπους του Τύπου, όταν ρωτήθηκε για το αν έρχεται ο Σενεγαλέζος μέσος. "Στο... Μόναχο είναι", είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου, όμως η ατάκα του φανερώνει πως πολύ σύντομα ο 32χρονος θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. 



ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου